Firmanızı reklam etmeye hazırız

2009 yılından bu yana İnternet Haberciliğinde kendi tarzını oluşturan ve her geçen gün artan sosyal takipçisiyle Bölgenin en çok takip edilen yayın kuruluşu olan Silivri'nin Haber Ajansı, yine sektöründe rakiplerinin bir adım önünde olan Anatoly Digital Baskı Merkeziyle işbirliği kararı aldı.

Firmanızı reklam etmeye hazırız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2009 yılından bu yana yapmış olduğu haberler ve izlediği yayın politikasıyla Silivri’nin en çok takip edilen yayın kuruluşlarından biri olan Silivri Haber Ajansı ürün yelpazesine yeni bir zincir daha kattı.

Değirmen Durağı ve Kipa yanına yerleştirdikleri 6 metrekarelik dev Led ekranlarla firmaların müşterilerine daha hızlı ulaşmasına aracılık yapan ve makine parkuruna kattığı son model baskı makineleriyle sektöründe lider olan Anatoly Digital Baskı Merkezi ile Silivri Haber Ajansı, bugün ortak bir karar aldı.

Anatoly Reklam Digital Baskı Merkezi sahibi Ozan Erel ile led ekranların işletmesinde ortaklık kararı verdiklerini sosyal medyadaki takipçileri ile paylaşan Silivri Haber ajansı İmtiyaz sahibi Yusuf Eker “6 Metrekarelik dev led ekranlarda reklamveren müşterilerimize daha da iyi hizmet vereceğiz.31 bini geçen sosyal takipçimizle, Silivri’nin tüm köy ve mahallerine dağıtılan gazetemizin yanı sıra araç ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu bölgelerde konumlanmış olan ekranlarımızda daha geniş kitlelere ulaşacağız.Aldığımız bu karar hayırlı olur inşallah”dedi.

Anatoly Reklam Digital Baskı Merkezi sahibi Ozan Erel de yaptığı açıklamada “Yusuf Eker şahsında Silivri Haber Ajansı ile işbirliği ile çok daha iyi işler çıkaracağız. Hepimize hayırlı olsun ”dedi.