Gençler Moral Depoladı

Silivrili gençler, Silivri Belediyesi’nin geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirdiği programlarla, yaklaşan sınavlar öncesi stres attı.

Gençler Moral Depoladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediyesi, yaklaşan sınavlar öncesi gençlerin sınav stresini ortadan kaldırmak ve motivasyon sağlamak amacıyla 19- 20 Mart 2011 tarihlerinde iki ayrı program gerçekleştirdi. Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Yücel Erdem Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen programlarda gençler moral depoladı.

 

“KENDİNİZE HEDEF KOYUN”

19 Mart 2011 Cumartesi Günü, İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleşen “Gençler ve Sınav Stresi” konulu söyleşi saat 14.00’de başladı. Konferansta konuşan İBB Gençlik ve Spor Müdürü Osman Avcı, sınav döneminde anne-babaların çocuklarına olan yaklaşımlarının çok önemli olduğunu belirtti. Programa stres ve kaygı gibi olumsuz kavramların tam olarak ne oldukları ve tanımları konusunda tespitlerle başlayan Yardımcı Doçent Doktor Özlem Sertel Berk, stresin ve kaygının hissedilen gerginliğin bir sonucu olduğunu vurguladı. Öğrencilerin kendi beklentilerinin ve ailelerinin ondan beklediklerinin yüksek olmasının baskıya ve strese dönüştüğünü vurgulayan Berk, başarılı olabilmek için motive olunması gerektiğini, motivenin ise gerçek bir hedef belirleyerek gerçekleşeceğini ifade etti.

 

GRUP 2023 COŞTURDU

20 Mart 2011 Pazar Günü ise, Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Yücel Erdem Tiyatro Salonu’nda Anadolu Rock Müziği Konseri gerçekleştirildi. Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Gitar Eğitmeni Erdoğan Eren’in de yer aldığı Grup 2023, gençleri coşturdu. Saat 14.00- 17.00 saatleri arasında sahne alan grup, seslendirdiği parçalarla büyük beğeni topladı. Grubu dinleyenler arasında yer alan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, konser bitiminde sahneye çıkarak Grup 2023’ü tebrik etti. Gençlere girecekleri sınavlarda başarılar dileyen Başkan Işıklar, gençlere yönelik programların devam edeceğini belirtti.