Gençlerden Vefa Örneği

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Akçil Kardeşler Silivri Huzur ve Yaşlı Bakımevi ,bir grup gencin vefasına tanık oldu

Gençlerden Vefa Örneği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Akçil Kardeşler Huzur ve Yaşlı Bakımevi,bugün bir grup Silivri’li gencin doğum günü kutlamasına ev sahipliği yaptı.Hande Kara isimli genç kız ve bir grup arkadaşı 19.yaş gününü yaşlılarla kutlamayı tercih ettiğini belirterek “biz devamlı buraya geliyoruz.Yaşlılarla olmak bize ayrı bir keyif veriyor.19.Yaş günümü onlarla kutlamak istedim.Huzur ve Bakımevi Yöneticisi Berivan Hanım sağolsun bizi kırmadı.Bizde yaşlılar da ayrı bir gün geçiriyoruz.Her şey çok güzel ,yaşlı amcaların gözlerindeki ışığı sevinci görmek bizi daha da çok mutlu ediyor” dedi.

Huzur ve Yaşlı Bakımevi sakinleriyle birlikte mum üfleyip pasta kesen gençler yaşlılarla dans edip halaylar çektikten sonra ellerini öperek vedalaştılar.

Bakımevi Yöneticisi Berivan Demir de “Binamız yaklaşık 4 dönüm arazi üzerine U planlı 1250 metrekare temele oturan, 7050 metrekare kapalı alana sahip bodrum, giriş ve üstü 4 kattan oluşmaktadır. Gerek odalarımız gerekse ortak kullanım alanlarımız kalacak misafirlerimizin rahat edecekleri şekilde planlanmıştır. 18 metrekareden başlayan, ferah, çoğu deniz manzaralı ve balkonlu, her odasında tuvalet ve banyo olan 70 adet sakin odamızda ev ortamı sağlanmaya özen gösterilmiştir. Ana bölüm ve 2 koldan oluşan binamızın bodrum katı ana bölümde kesimhane, sanayi mutfağı, çamaşırhane, kazan dairesi, personel odaları, kollarda ise sığınak ve hobi alanları bulunmaktadır. Giriş katımızda danışma, idari odalar, doktor ve revir odası, kuaför, kantin, kafeterya ve oturma salonu bulunmaktadır. 1. Katta ana bölümde deniz manzaralı ferah yemek salonumuz ve idari odalarımız bulunmaktadır. Kolların tamamı ile 2. ve 3. Katta sadece huzurevi ve bakımevi, sakinlerimizin odaları bulunmaktadır. 4. Katta bulunan 2 oda ve bir tuvaletten oluşan 6 adet süit misafirhanemizde bu tip etkinlikler devam yapılıyor,yaşlılarımızın rahat etmesi ve mutlu olabilmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ”dedi.