Gencoğlu " Gününüz, Partimiz, Hayatımız, Ülkemiz Lavantalı Olsun"

İBB ve CHP Belediye Meclis üyesi Saadet Gencoğlu, Silivri Belediyesinin başlattığı başarılı tarım politikasının üretiminden elde edilen lavantaları, İBB meclis üyeleri ve çalışanlarına hediye etti. Gencoğlu "gününüz, partimiz hayatımız ve ilkemiz lavanta gibi olsun "temennisinde bulundu.

Gencoğlu " Gününüz, Partimiz, Hayatımız, Ülkemiz Lavantalı Olsun"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lavanta Silivri Belediye Başkanı Sayın Özcan Işıklar’ın Silivri’nin tarıma elverişli tarım topraklarının emlak mafyasının eline geçerek betonlaşmanın önlenmesi ve geleneksel tarım anlayışına alternatif olması açısından yaşama geçirdiği ve CHP’nin de Tarım Politikası olarak benimsediği çalışmalar kapsamında üretilen endemik bitkiler arasında önemli bir yer tutmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde Silivri Belediyesi Tarım Üretim ve Araştırma Merkezi (TÜRAM)’da 3. Lavanta Hasat Şenliği yapılan bu endemik bitkiyle ilgili organizasyon Silivri ile sınırlı kalmadı. Gözde Göçmen ve ekibi tarafından hazırlanan lavanta demetleri CHP Silivri Belediye ve İBB Meclis Üyesi Saadet Gencoğlu tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne de ulaştırıldı.