Gülen Yunuslar doyasıya eğlendi

(SHA)-Silivri Özel Sporcular Kulübü tarafından organize edilen birlik ve dayanışma gecesi muhteşem görüntülere sahne oldu. Katılımın yoğun olduğu gecede masalar özel sporcular için dolup taştı.

Gülen Yunuslar doyasıya eğlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, TFF Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal, A Milli Takım İdari Koordinatörü Okan Buruk, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Baykan, TASKK Onursal Genel Başkanı Rıza Sümer, Türkiye Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Avukat Ömer Remzi Arıkan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanı Numan Güzel,   Silivri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fikret Özdemir, Silivri eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan, İstanbul Futbol İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, Başkan Vekili Adem Mat, Başkan yardımcıları Ali Tanrıyaşükür  ve Ufuk Tatar, Hakemler ve Gözlemciler Derneği İstanbul Şube Başkanı Ahmet Şahin, Silivrispor Kulüp Başkanı Mustafa Saral, Fenerköyspor Kulüp Başkanı Muharrem Eren, Genel Kaptan Mustafa Eren, Kavaklıspor Kulüp Başkanı Osman Akyüz, Akörenspor Kulüp Başkanı Mustafa Gül, Çatalcaspor 2.Başkanı Osman Bağdat, Yönetim kurulu üyesi Hasan Türkyılmaz, Alipaşaspor Kulüp Başkanı Yadigar Ural, Silivri eski Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Rıdvan Sırdaş gibi isimlerin yer aldığı geceye basın mensubu üyelerinin ilgisi de büyük oldu.

 

Gecenin açılış konuşmasını yapan Silivri Özel Sporcular Kulüp Başkanı Yetkin Karakaş “kulüplerin oluşmasında, yaşamasında ve bugüne gelmesinde katkısı bulunan başta Silivri İlçe Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür  ederim.Bu akşam birlik ve beraberlik gecesinde sizlerle birlikte olmaktan dolayı mutluyum. Sporun bu birleştirici, yardımlaşma ruhunu taşıyan ve bugün bizlerle birlikte olan herkese de ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum, saygılarımı sunuyorum”dedi.

Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol yaptığı "Bu geceye anlam katan, bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ayrı ayrı gönülden teşekkür etmek istiyorum. Onlara güç vermenin ayrı bir anlamı olduğunu düşünüyor, verilen bu desteğin artmasını da gönülden diliyorum. Onlara kendilerini ifade etme, başarma şansı vermek gerçekten bütün değerlerin üstünde. İhtiyaç sahibi olan insanlara el uzatmak, onlarla gönül birliği içinde olmak kadar güzel bir şey olamaz. Bu değerlerimizi yılın sadece bir günü, bir haftası değil yılın 365 gününde yalnız bırakmamak ana fikrimiz olmalıdır" dedi.

Gecenin son konuşması yapan Özel Sporcular Kulübü Onursal Başkanı ve Silivriliyiz.com haber sitesinin imtiyaz sahibi Cihangir Davutoğlu “Özellikle bu konuda Silivri’de önder olan engelli kardeşlerimizden Özel Sporcuları yetiştiren ve her türlü katkıyı bizlerden esirgemeyen Yetkin kardeşimize Teşekkürlerimi sunuyorum.Yetkin kardeşimiz Bir annenin düşüncelerini dile getirdi.Biz öldükten sonra çocuklarımız ne olacak dedi.Şu anda Türkiye’de birkaç yerde engelli bakım evleri var ancak bunlar yaşayan anne ve babalardan alınan çocukların bakımı yapılıyor.Ama Türkiye’de hiçbir kimsesi olmayan engelliye bakacak bir yer yok Silivri’ye inanıyoruz.Silivri İlklerin şehri,Silivri gerçekten bunu yapacak güçte ,Silivri’nin en büyük şansı ,tüm kalbimle söylüyorum,Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol bey ,bu kadar önder bu kadar varlıklı insanların bulunduğu varlığı gönüllerinde olan insanların bulunduğu yerde Silivri Türkiye’de bir ilke imza atmalı diye düşünüyorum ve anne babaları vefat ettikten sonra onların bakımı yapılacak bir yerin Silivri’de bir ilk olarak yapılması en büyük temennim.Buradan bu ateşi ben küçük bir kıvılcım olarak ateşliyorum.Eğer destek gelirse bu konuda da her türlü hizmeti yapmaya kendi kendime ve sizlere  söz veriyorum” dedi.

Programın kapanışında ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası müzik ziyafeti verdi.Müziğin coşkusuyla kendilerini sahneye atan özel sporcular ve kulüp yöneticileri birlikte eğlendiler.