Güven 'Zirvede istikrar için yine yeniden'

Yusuf Güven, 'Sorunlardan beslenen değil, çözümlerle güçlenen bir sendika anlayışıyla zirveye taşıdık. Zirvede istikrar için yine yeniden' diyerek Eğitim-Bir-Sen Silivri İlçe Temsilciliğine yeniden adaylığını açıkladı.

Güven 'Zirvede istikrar için yine yeniden'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eğitim-Bir-Sen Sendikası Silivri Temsilciliği adaylığına Yusuf Güven yeniden aday olduğunu duyurdu. Güven ve yenilenen ekibi, geçtiğimiz günlerde Silivri Öğretmenevinde bir yemek daveti düzenledi. Eğitim-Bir-Sen Sendikası üyelerinin katılım gösterdiği davette Yusuf Güven, “Zirvede istikrar için yine yeniden yenilenerek bismillah” diyerek 6 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilecek seçimler için destek istedi.

GÜVEN: ZULÜM VE BASKILARA KARŞI SESİMİZİ HEP YÜKSELTTİK
Yusuf Güven, davette yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “2010 yılında yapılan olağan kongrede Ben ve Arkadaşlarım devr aldığımız Sendika Temsilciliği görevimizi, o günden bugüne genç ve dinamik bir kadroyla eğitim camiasının sorunlarını dile getirerek, sorunlardan beslenen değil, çözümlerle güçlenen bir sendika anlayışıyla zirveye taşıdık.
8 yıllık süreçte, zulüm ve baskılara karşı sesimizi hep yükselttik. Her sosyal olayda ve haksızlıkta tepkimizi ortaya koyduk, Gezi olayları ve 15 Temmuz hain darbe girişimi gibi ülkemizin en kritik dönemlerinde sorumluluk aldık. 
Reddi miras açmazına düşmeden, köklerine bağlı, geçmişin bakiyesine sadık, geleceğe ve yeniliğe açık sendikacılık anlayışı ile Zirveden Yeni Ufuklara Yolculuk için, Zirvede İstikrar için Silivri Eğitim Bir-Sen Temsilciliği için yeniden adayım. Kardeşliğimizi, birliğimizi güçlendirmek sendikal mücadelemize güç katmak niyeti ile seçim sürecinde yer alacak tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, muvaffakiyetler diliyorum.”

DELEGE LİSTESİ ADAYLARI
Silivri 1 Nolu Sandık Delege Listesi şu isimlerden oluşuyor; Ahmet Aksünger, Ali Volkan Nizamoğlu, Ferhat Berber, Muhammet Sıddık Demiroğlu ve Seyfettin Aydın.
Silivri 1 Nolu Sandık Delege Listesi şu şekilde; Yusuf Güven, Abdurrahman Öztürkoğlu, Erdal Karabacak, Hakan Can, Harun Kazancı ve İbrahim Gökçe.