Haber Ajansımıza Akparti’den Ziyaret

24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışı ve basın bayramı dolayısıyla Silivri Ak Parti İlçe Teşkilatı üyeleri Haber Ajansımızı ziyaret ederek basın bayramını kutladı.

Haber Ajansımıza Akparti’den Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Ak Parti Silivri İlçe Başkan Yardımcısı Necati Gidici, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özdemir ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Neslihan Yazıcı’nın katıldığı ziyarette Haber Ajansımız İmtiyaz Sahibi Yusuf EKER’e başarılar dileyerek bir buket çiçek ve İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın mektubunu  takdim etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, basın mensuplarına gönderdiği mektupta “Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Basın, Milletin Müşterek Sesidir” sözüyle en iyi şekilde ifade edilen basının, toplumsal bilincin gelişmesi, düşünce ve ifade özgürlüğüne kapı aralaması ve toplumsal hafızanın vesikası olması açısından önemi büyüktür. İleri demokrasiyi hedefleyen ülkemizde bu hedefin gerçekleşmesinde basının yeri ve önemi daha çok artmaktadır.

Sosyal, ekonomik, kültürel alandaki kalkınmaya katkısı, yetiştirdiği değerlerin bugün ulusal basın, siyaset ve parlamento gibi alanlarda da etkinsi göstermesi, yerel basınımızın ilçemiz ve bölgemizdeki gelişmelerde üstlendiği misyonu da ortaya koymaktadır.

Şahsım ve teşkilatım adına eleştirilerinizin daim, kaleminizin kılıç kadar keskin, terazi kadar hassas olması dileklerimle demokrasinin vazgeçilmez kurumlarından basından sansürün kaldırılışının 103. yıldönümünü tebrik eder, 24 Temmuz Basın Bayramınızı kutlar çalışmalarınızda başarılar dilerim.”ifadelerine yer verdiği görüldü.

Ayrıca CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin,Eski CHP Silivri İlçe Başkanı Selami Değirmenci ve Meral Küçükler de birer  çiçek göndererek  Basın Bayramını tebrik ettiler.