Huzur Toplantısı yapıldı

Her yıl Aralık ayında yapılan huzur toplantısı Ünsal Düğün Salonu’nda gerçekleşti…

Huzur Toplantısı yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıya Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan Yardımcısı Zafer Ercan, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Salih Gölcü, İlçe Emniyet Müdürü Ender Sevim ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcıları Atalay İşcan ve Metin Göksu katıldı.

Salonu dolduran davetlilere, Emniyet Müdürü Ender Sevim’in slayt eşliğinde yaptığı sunu büyük ilgi uyandırdı, Sevim özellikle uyuşturucu, oto hırsızlığı ve evden hırsızlık konusuna dikkat çekti ayrıca polisi kullanarak kontör isteyenlerin derhal 155 nolu telefona bildirilmesini istedi. Eylül ayından beri Silivri’de oto hırsızlığı yaşanmadığını ifade eden Sevim’in, son yıllarda yakalanan en yüksek miktardaki uyuşturucunun Silivri gençlerini zehirlemeden yakalanması ve uyuşturucu satıcılarına karşı yürütülen çalışmaları anlatması takdirle karşılandı….

Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile İl Emniyet Müdür Yardımcısı Salih Gölcü birer konuşma yaparak yapılan çalışmalar ve destekler için bilgi verdiler.

Vatandaşların dilek ve temennilerini söyledikleri konuşmalarından sonra toplantı HUZUR içinde sonlandı.

Silivriliyiz.com