İETT'den YGS'ye özel ek sefer hizmeti

İETT, 12 Mart'ta yapılacak Yükseköğretime Giriş Sınavı (YGS) için özel bir uygulamaya gidiyor. Toplam 118 hatta 146 ilave araç, sınav saatleri göz önünde bulundurularak gün boyu hizmet verecek. İETT hizmetleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin kararı çerçevesinde sınav saatlerinde ücretsiz olacak.

İETT'den YGS'ye özel ek sefer hizmeti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İETT, 12 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Yükseköğretime Giriş Sınavı (YGS) için hazırlıklarını tamamladı. 12 Mart’ta saat 10.00’da başlayacak sınav öncesinde ve sonrasında toplam 118 hatta 146 ek araç hizmet verecek. Sınava girecek öğrenci ve öğretmenlere kolaylık sağlanması amaçlanan uygulama çerçevesinde sefer sayısı 886’ya çıkarılacak.

Sınav günü 886 ek sefer gerçekleştirilecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin aldığı karar doğrultusunda sınava katılan öğrenciler sınav belgelerini, öğretmenler de görev kâğıtlarını ibraz ederek toplu ulaşım araçlarından ücretsiz olarak faydalanabilecek. İETT otobüsleri, metrobüs araçları, tünel, nostaljik tramvay, Şehir Hatları vapurları, tramvay, hafif tramvay, metro ve füniküler araçları 12 Mart Pazar günü saat 15.00’e kadar öğrenci ve öğretmenlere ücretsiz hizmet verecek.