İlaç firması sahibinden Mehmetçiği duygulandıran mektup

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terörle mücadele eden asker ve polislerin isteğine duyarsız kalmayarak yaklaşık 40 bin TL değerindeki kanama durdurucu bezi hiçbir karşılık beklemeden gönderen bir ilaç firması sahibinin malzemenin içine koyduğu mektup güvenlik kuvvetlerini duygulandırdı.

İlaç firması sahibinden Mehmetçiği duygulandıran mektup
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre Mardin'in Nusaybin ilçesinde bir taburdaki bölük komutanı İstanbul'daki firmalardan birinden kanama durdurucu bez istedi. Komutanın bu isteği karşısında duyarsız kalmayan Ankaferd İlaç Kozmetik A.Ş. firmasının sahibi Eyüp Vedat Fırat, yaklaşık 40 bin lira değerindeki malzemeyi karşılıksız gönderdi. Firma sahibi Eyüp Vedat Fırat, gönderdiği malzemenin içine de duygularını kaleme aldığı bir mektup koydu. Zarfın üzerinde 'Herkes arkasını dönse de bu millet evlatlarını asla unutmaz' yazan mektubu açan güvenlik kuvvetleri firma sahibi tarafından kaleme alınan satırları okurken duygulandı. Güvenlik kuvvetlerini duygulandıran mektupta şu ifadeler yer aldı:
"Kahraman komutanlarım, yiğit Mehmetçikler, canınız pahasına topraklarımızdan terör örgütünün kökünü kazımak için verdiğiniz mücadele takdire şayandır. Bizlerin yapabileceği ise sizin kutsal mücadeleniz yanında okyanusta damla misalidir. Yüzde yüz yerli olan Ankaferd fabrikası, Mehmetçiğin, polisimizin kısacası milletimizindir. Bu sebeple ihtiyaç duyulduğunda miktarın önemi olmadan, ricayla değil, emirle istemenizi rica ediyorum. Bilmenizi isterim ki, bedenen olmasak da, kalben hep yanınızdayız. Rabbim kahraman yiğitlerimizi korusun. Allah'a emanet olun".