İlçe Başkanının ağabeyi FETÖ'den tutuklandı!

Geçtiğimiz günlerde yeni anayasayla ilgili yaptığı bir paylaşımda taraf olanlar ile karşı çıkanlar diye tasnif yapan ve karşı çıkanlar arasında FETÖ'yü de sayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu'nun ağabeyi Nusret Kutlu, FETÖ/PDY yöneticisi olduğu gerekçesiyle tutuklandı

İlçe Başkanının ağabeyi FETÖ'den tutuklandı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazetem İstanbul'dan Fatma Sarıbıyık Yıldırım'ın haberi

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu’nun ağabeyi iş adamı Nusret Kutlu,FETÖ/PYD operasyonu kapsamında tutuklandı. 20 gün önce İstanbul Terörle Mücadele Şubesi tarafından gözaltına alınan Nusret Kutlu, önceki akşam Çağlayan Adliyesinde hakim karşına çıktı. FETÖ'ye üye olduğu, bölge yönetiminde yer aldığı iddiasıyla yargılanan Kutlu tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kutlu'nun daha önce FETÖ’den tutuklanan İlker Koyuncuoğlu’nun şikâyet üzerine gözaltına alındığı iddia edildi.

İlçe başkanlığından alınabilir.

AK Parti İlçe Başkanı Rufat Kutlu'nun ağabeyi Nusret Kutlu'nun FETÖ'den tutuklanması Silivri gündemine bomba gibi düştü. TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, değişikliğe karşı çıkanlara ağır ithamda bulunan ve FETÖ ile aynı kefeye koyan Rıfat Kutlu'nun, ağabeyinin tutuklanmasının ardından görevden alınabileceği belirtildi. Yeni anayasayla ilgili “taraf olanlar” ve “karşı çıkanlar” şeklinde ayrım yapan Kutlu'ya sert tepki gösterilmiş, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, "Siyasi ahlaka yakışmayan bir tavır" yorumunu yapmıştı.