Işıklar Avukatların gününü kutladı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Silivri Baro Temsilciliği’ne ziyarette bulundu. Işıklar “Hukukun adalete uygun olarak tecelli etmesinde çok önemli bir misyon avukatlarımızın gününü kutluyorum” dedi.

Işıklar Avukatların gününü kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Silivri Baro Temsilciliği’ni ziyaret eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, tüm avukatların gününü kutladı. Avukatların kutsal bir görev yaptığını ifade eden Işıklar; “Bireylerin en önemli haklarından birisi olan savunma hakkını üstlenen siz avukatlarımızın gününü kutluyor, sağlık ve başarı dolu günler diliyorum” dedi.

AVUKATLARA ANLAMLI HEDİYE

 

Başkan Işıklar, büyük bir çalışma sonucu 200 bin belge içinden Silivri ile ilgili olanların derlendiği ‘Osmanlı Belgelerinde Silivri’, ‘Mili Mücadeleden Cumhuriyete Silivri’ ve Profesör Doktor Tayfun Akkaya’nın ‘Silivri’ konulu doktora tezi olmak üzere üç ayrı tarih kitabını set halinde avukatlara hediye etti. Işıklar’ın bir önceki Avukatlar Günü’nde hediye ettiği kalem setlerini hala kullandıklarını ifade eden avukatlar, tarihi kitapların çok daha anlamlı bir hediye olduğunu söyleyerek, Başkan Işıklar’a teşekkür etti.

SAVCI VE HÂKİMLERİ DE ZİYARET ETTİ

 

Silivri Baro Temsilciliği’nde avukatların gününü kutlayan Başkan Işıklar, daha sonra hakim ve savcılara da ziyarette bulundu. İlk olarak Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta’yı ziyaret eden Işıklar, kendisine Silivri ile ilgili önemli bilgi ve belgelerin yer aldığı tarihi kitaplardan hediye etti. Başkan Işıklar daha sonra diğer savcı ve hakimleri de ziyaret ederek, onlara da tarihi kitaplardan takdim etti.