Işıklar, İnce'yi Ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçeye ziyarette bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce'yi makamında ağırladı. İnce başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Işıklar'ı tebrik etti.

Işıklar, İnce'yi Ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçeye ziyarette bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce’yi makamında ağırladı. İnce başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Işıklar’ı tebrik etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Muharrem İnce, gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ve ortaya koyduğu sosyal belediyecilik örneklerinden dolayı Başkan Işıklar’ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette Silivri Belediyesi Başkan Yardımcıları, Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, CHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Silivri İlçe Kadın Kolları,  CHP İlçe Gençlik Kolları, muhtarlar ve oda başkanları da hazır bulundu.

IŞIKLAR: CUMHURİYET DEĞERLERİNİN SAHİPSİZ OLMADIĞINI GÖSTERDİ

Ziyaretten dolayı büyük mutluluk yaşadığını ifade eden Başkan Işıklar buradaki konuşmasında şunları kaydetti: “ 91 yıllık kazanımların örselenmeye çalışıldığı bir dönemde, aydınlığa davet eden, direnmenin simgesi olan çıkışlarıyla tanıyoruz kendisini. İnsanların sesi ve vicdanı, umudun umudu oldu. Cumhuriyet değerlerinin sahipsiz olmadığını gösterdi. Ben bu süreçte verdiği mücadele ile vicdanların ortak sesi haline gelen Sayın İnce’ye ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”

YOĞURT VE KİTAP HEDİYE EDİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ye ziyareti sırasında Danamandıra’da üretilen yoğurdu ikram eden Başkan Işıklar, Silivri tarihini içeren kitapları da kendisine hediye etti.

Haberin fotografları için alternatif link