Işıklar Mahallelerde Halkla Bayramlaştı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve ekip arkadaşları, bayram süresince mahalle ziyaretlerinde bulunarak halkla bayramlaştı.

Işıklar Mahallelerde Halkla Bayramlaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kurban Bayramı boyunca ilçe genelindeki mahalleleri dolaşarak, esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Işıklar’a gerçekleştirdiği ziyaretlerde, CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri ile İl Genel Meclis Üyeleri ve mahalle sorumluları eşlik etti.

 

PARTİLİLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü’nün bayramın 2. günü ilçe binasında düzenlemiş olduğu bayramlaşma programına katılan Başkan Işıklar, tüm partilileriyle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Saat 14.00’de başlayan bayramlaşma programına belde ve mahalle temsilcileri de dâhil olmak üzere çok sayıda partili katıldı.

 

ESNAFIN BAYRAMINI KUTLADI

İlçe genelinde yaptığı ziyaretlerde kahvehaneleri, yöre derneklerini ve esnafı dolaşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, gittiği her yerde yakın ilgi gördü. Silivrili hemşerileriyle kucaklaşarak bayramlarını kutlayan Başkan Işıklar, büyüklerin ellerinden öptü, küçüklere de harçlık vererek bayramlarını kutladı. Işıklar, bayram boyunca ziyaret ettiği her yerde vatandaşlara çikolata ikram etti.