Işıklar’dan Okullara Büyük Destek

İlçe genelindeki tüm okullara destek çalışmalarını sürdüren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yapılan yardımların denetimini bizzat kendisi gerçekleştiriyor.

Işıklar’dan Okullara Büyük Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Yaptığı hizmetlerle eğitime verdiği önemi her fırsatta ortaya koyan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçedeki okulların fiziki şartlarının düzeltilmesi ve eğitim kalitesinin arttırılmasına yönelik olarak başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Eğitim öğretim yılının başında tüm okullara toplamda 12 ton boya yardımı yapan, ardında da yine ilçe genelindeki tüm okullara tebeşir ve tahta olmadan kullanılabilen Akıllı Tahta hediye eden Başkan Işıklar, desteklerini sürdürüyor.

 

SEVİM AVNİ ÇOĞAL’I ZİYARET ETTİ

Silivri Sevim Avni Çoğal İlköğretim Okulu bünyesinde bulunan Otistik Çocuklar Eğitim Sınıfı’na; üç adet bilgisayar, LCD televizyon, toz tutmayan halı kaplama ve yine öğrencilerin sportif faaliyetlerini gerçekleştireceği alana yüzey kaplaması yaptıran Işıklar, Okul Müdürü Birol Çetin ile Otistik Çocuklar Eğitim Sınıfı Öğretmeni İsmail Tuna’yı ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Işıklar, desteklerinin devam edeceğinin altını çizdi.

 

ATATÜRK BÜSTÜ HEDİYE ETTİ

Bir önceki ziyaretinde okulun bahçesinde bulunan Atatürk Büstü’nün oldukça küçük olduğunu görerek okula yakışır bir büst yaptıran Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ziyareti sırasında yeni yaptırdığı Mustafa Kemal Atatürk’ün büstünü de Sevim Avni Çoğal İlköğretim Okulu’na hediye etti.

 

“TÜM OKULLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA ÇALIŞIYORUZ”

“İmkanlarımız dahilinde tüm eğitim kurumlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz” diyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmesi, öğretmenlerimizin de daha iyi şartlarda eğitim verebilmesi ve eğitim kalitesinin artması adına ciddi katkılar yapmaya çalışıyoruz. Bu çabayı ısrarla ve artırarak sürdüreceğiz. Kimseye bir önceliğimiz ya da bir kayırmamız yok. Bütün okullarımıza eşit mesafede, öncelikli olarak acil ihtiyaçlarını karşılama çabasındayız” şeklinde konuştu.

 

FARKINDALIK AYI İÇİN TAM DESTEK

Başkan Işıklar, Sevim Avni Çoğal İlköğretim Okulu’nun 2 Nisan’da başlayacak olan “Otizm Farkındalık Ayı” çerçevesinde gerçekleştirileceği tüm organizasyonlara da tam destek vereceğini belirtti.