Işıklar“Mimarsinan Mahalle Evi’ni hayat okuluna benzetiyorum”

Silivri Belediyesi Mimarsinan Mahalle Evi kursiyerlerine verilen yemekte konuşma yapan Başkan Işıklar “Mimarsinan Mahalle Evi’ni hayat okuluna benzetiyorum” dedi.

Işıklar“Mimarsinan Mahalle Evi’ni hayat okuluna benzetiyorum”
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediyesi Mimarsinan Mahalle Evi kursiyerleri, Öğretmen Evi’nde düzenlenen kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın eşi Esma Işıklar ve Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici’nin ev sahipliği yaptığı geceye, Mahalle Evi kursiyerleri ve eğitmenlerinin yanı sıra; CHP Silivri Belediye Meclis Üyelerinden Suna Göçengil, Seval Fildiş Çolakoğlu, Tülay Sinkil ile Belediye Başkan Yardımcısı Emine Tarin de katıldı.

 

IŞIKLAR; “MAHALLE EVİ’Nİ HER MAHALLEMİZDE AÇMAYI HEDEFLİYORUZ”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da geceye kısa bir süre katılarak, Mahalle Evi kursiyerlerine iyi eğlenceler diledi. Işıklar; “Sizler, hoşgörü içerisinde, değerlerimizi koruyarak bir arada yaşamanın en güzel örneğini verdiniz. Bizi çok cesaretlendirdiniz. Arkadaşlarımızın emeklerinin boşa gitmediğini gördüm. Diğer mahallelerimizde de Mahalle Evi açmayı hedefliyoruz. Çocuklarımızla, eş, dost ve akrabalarımızla hep birlikte yaşayacağımız bu güzelim memleketimizde, hoşgörü, barış ve uyum içerisinde yaşamaktan başka bir amacımız yok. Hiçbir zaman siyasileştirmeden, buna yönelik hiçbir amacımız olmadan, kimseye nereli olduğunu, neye inandığını, nasıl yaşadığını sormadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 81 ilden hemşerimizin bulunduğu bir şehirde yaşıyoruz, bunun kıymetini bilmemiz lazım. Mimarsinan Mahalle Evi’ni, bir arada bir şeyler öğrenmeyi, hobi haline getirmekten öte ileride çocuklarımıza da öğreteceğimiz güzel bilgiler ve anılarının olacağı bir hayat okuluna benzetiyorum. İnşallah 35 mahallemizde de Mahalle Evi açmak nasip olur. Buraya emek ve katkı veren sizlere ayrı ayrı, gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Silivri Belediyesi Mahalle Evi Sorumlusu Deniz Demirci ve Mahalle Evi’nin Eğitmeni Semanur Tülay Olcay, Başkan Işıklar’a ve Başkan Yardımcılarına kursiyerlerin yapmış olduğu el emeği ürünlerden hediye etti.

Silivri Belediyesi Mimarsinan Mahalle Evi kursiyerleri, Grup Fasıl eşliğinde gece boyunca çalan şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi.