Işıklar'dan Korkusuz Kahramanlara Ziyaret

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İtfaiye Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümünde Silivri İtfaiye Amirliğini ziyaret etti.

Işıklar'dan Korkusuz Kahramanlara Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İtfaiye Teşkilatının 304. Kuruluş yılı kapsamında Silivri İtfaiye Amirliğini ziyaret eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kendi canını ortaya koyarak hayat kurtaran personelle bir araya geldi. Silivri İtfaiye Grup Amiri Cemalettin Budak ve ekibiyle birlikte öğle yemeği yiyen Işıklar, personele tatlı ve termos kupa hediye etti.

IŞIKLAR: KURTARMA MÜCADELENİZİ TAKDİR EDİYORUM

Başkan Işıklar; “Yapmış olduğunuz görevin ne denli kutsal bir amaca hizmet ettiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Özellikle yeri geldiğinde kendi canınızı hiç düşünmeden giriştiğiniz bir insanın hayatını kurtarma mücadelenizi takdir ediyorum. Allah size kolaylıklar versin, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İyi ki varsınız” dedi.

İSTASYONDAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

İtfaiye Amiri Budak ile birlikte istasyon içerisinde yangın anında yapılması gerekenleri gösteren tatbikat alanı ve çocuklar için farkındalık yaratacak özel oyun alanını dolaşan Işıklar, ekibin çalışmalarını tebrik etti.