ISO Gıda Bankasını destekleyecek

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük’ü ziyaret ederek Silivri Gıda Bankacılığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne destek istedi.

ISO Gıda Bankasını destekleyecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Gıda Bankacılığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Sorumlusu Esra Selimoğlu ile birlikte İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük’ü ziyaret etti. Gerçek ihtiyaç sahiplerine düzenli olarak gıda, temizlik ve giyim yardımı yapan Silivri Gıda Bankası’nın çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Işıklar, Sanayi odasından destek istedi.

Gerçekleşen ziyarette; Silivrili sanayicilerden Tuna Çelik’in sahibi aynı zamanda İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Nuri Tuna ve yine Silivrili sanayicilerden Ekol Ofset’in sahibi İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ülkü Büyükgönenç hazır bulundu.  

 

KÜÇÜK; “TÜRKİYE’YE YAYGINLAŞMASI İÇİN ÇABA HARCAYACAĞIZ”

Silivri Gıda Bankacılığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin çalışmalarını dinledikten sonra, böyle bir hizmetin Silivri’de veriliyor olmasından mutluluk duyduğunu dile getiren İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük, oda olarak çalışmalara tam destek vereceklerini belirtti. Odaya bağlı giyim ve gıda üreticilerinden Silivri Gıda Bankası için destek isteyeceğini belirten Küçük, verilen hizmetin örnek olması gerektiğini ifade etti. Gıda Bankası projesinin Türkiye’ye yaygınlaşması için çaba harcayacaklarını söyleyen Küçük, İstanbul Sanayi Odası’nın aylık çıkan bültenlerinde de Silivri Gıda Bankacılığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin hizmetlerine yer vereceklerini belirtti.