İstanbul'da uyuşturucu operasyonları

Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarında düzenlenen operasyonlarda, biri sindirim sisteminde 2 kilo 70 gram kokain bulunan, diğerinin de valizinde 21 kilo 581 gram esrar ele geçirilen 2 kişi yakalanarak tutuklandı. İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü...

İstanbul'da uyuşturucu operasyonları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarında düzenlenen operasyonlarda, biri sindirim sisteminde 2 kilo 70 gram kokain bulunan, diğerinin de valizinde 21 kilo 581 gram esrar ele geçirilen 2 kişi yakalanarak tutuklandı.
İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine, uçakla Brezilya'dan gelen Ekvator uyruklu H.P.S.C'nin üst ve bagajında arama yaptı. Fiziki aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanmayan C'nin, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan muayenesinde ise sindirim sisteminde kapsüller bulunduğu tespit edildi. C'nin sindirim sisteminde bulunan 58 kapsül halindeki 2 kilo 70 gram kokain, doktor kontrolünde çıkartıldı.
Polisteki sorgusunda Ekvator'da marangozluk yaptığını ve rahat bir yaşam sürdürmek için bu yola başvurduğunu söyleyen C, sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine konuldu.
Bu arada, uçakla Diyarbakır'dan Sabiha Gökçen Havalimanına gelen Ş.E'nin valizinde de şüphe üzerine arama yapıldı.
Valizinde 16 paket halinde 21 kilo 581 gram esrar ele geçirilen Ş.E, polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(BAĞ-KÖS-SBR)