Kadıköy'e yapılan Düğün Salonu ve Sosyal Tesisleri, 08 Aralık’ta açılıyor

Silivri Belediyesi tarafından Kadıköy Mahallesi’ne yapılan Kadıköy Düğün Salonu ve Sosyal Tesisleri, 08 Aralık’ta gerçekleşecek resmi açılış töreniyle hizmet vermeye başlayacak.

Kadıköy'e yapılan Düğün Salonu ve Sosyal Tesisleri, 08 Aralık’ta açılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kadıköy Mahallesi’ne modern ve kullanışlı bir Düğün Salonu kazandırdı. Düğünlerini kır düğünü olarak gerçekleştiren ya da ilçe merkezindeki düğün salonlarını kullanan Kadıköy Mahallesi sakinleri, Silivri Belediyesi Kadıköy Düğün Sarayı’nın hizmete girmesiyle birlikte artık düğünlerini kendi mahallelerinde gerçekleştirebilecek. Kadıköy Düğün Salonu ve Sosyal Tesisleri, 08 Aralık 2010 Çarşamba Günü saat 14.00’de düzenlenecek törenle hizmete girecek. 

400 KİŞİLİK DÜĞÜN SALONU

Silivri Belediyesi Kadıköy Düğün Salonu ve Sosyal Tesisleri binasının ikinci katında bulunan Düğün Salonu 400 kişi kapasitesine sahip. Gelin odası, tuvaletler, servis odası ve düğün salonunun bulunduğu ikinci katın tamamı, düğün ve toplantı salonu olarak kullanılacak.   

İNTERNET EVİ

Binanın birinci katında ilk etapta 5 adet bilgisayarla hazırlanan Silivri Belediyesi İnternet Evi oluşturuldu. Öğrenciler eğitmenler eşliğinde, okullarından arta kalan zamanlarda İnternet Evi’nden yararlanabilecekler. 

SOSYAL TESİS ALANI

Yine mevcut binanın birinci katında Kadıköyspor Kulübü’ne tahsis edilmek üzere, bakım ve onarım işleri tamamlanan sosyal tesis alanı oluşturuldu.