Karakaş:Acılarını paylaşıyoruz

Akparti Silivri İlçe Başkanlığı Van’da yaşanan deprem felaketiyle ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

Karakaş:Acılarını paylaşıyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akparti İlçe Başkanlığından yayınlanan basın bildirisinde ;

2 haftadır Güneydoğu’dan şehit haberleri alıyoruz. Toprağa verdiğimiz askerlerimizin acısını yaşarken, Van’da meydana gelen depremin haberini aldık. Dün yüreğimiz Hakkari’de askerlerimiz ile birlikte çarparken, bugün Van’lı kardeşlerimizle aynı acıyı paylaşıyoruz. 

Terörün açtığı derin yaralar ile huzur ve güven ortamını zedelemeye çalışanların tüm çabalarına rağmen, milletimiz depremin acısını yaşayan Van’lı kardeşlerimize yardım elini uzatarak ülkemizin birlik ve beraberliğini bir kez daha göstermiştir. Terör belasıyla birbirine düşürülmeye çalışılan aziz milletimiz, depremden etkilenen tek yerin Van olmadığını göstermiştir.

Dün şehitlerimiz için gözyaşı döken, meydanlara inen halkımız, bugün de yardım seferberliği ile Van’lı kardeşlerimizin yaralarını sarmaya, ihtiyaçlarına yardım eli uzatmaya çalışmaktadır. Dün sokakta terör örgütünü lanetleyenler, Van’da yıkılan her evi bir komşu ocağı, ölen herkesi bir kardeş, yaralı herkesi kendinden bilerek, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın bilincini herkese göstermiştir. Milli birlik ve beraberlik şuurumuz, hain terör saldırıları ile yaratılmak istenen ayrıma izin vermemektedir, vermeyecektir.

Gözyaşını da, gülüşünü de milli duygular ile gerçekleştiren aziz milletimizin son tavrı, içerden ve dışarıdan ülkemizi kaos ortamına sürüklemek isteyenlere karşı çok anlamlı bir milli duruş ve cevaptır.

Başta aziz şehitlerimiz olmak üzere, Van’daki depremde yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah’tan rahmet, aziz milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dilerim.

 

Metin KARAKAŞ

AK Parti Silivri İlçe Başkanı