Karakaş:Hain terör saldırısını lanetliyoruz

Akparti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş imzasıyla yapılan yazılı açıklamada 'Hain terör saldırısını lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve aziz milletimize başsağlığı, yaralanan askerlerimize acil şifalar dileriz' ifadeleri kullanıldı

Karakaş:Hain terör saldırısını lanetliyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde askeri birliklerimize düzenlenen hain saldırıda 26 askerimizin şehit edildiği, 22 askerimizin de yaralandığı haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

 

Sayın Cumhurbaşkanımızın 5 gün önce ziyaret ettiği sınır birliklerine bugün düzenlenen saldırı, ağır kayıplar veren terör örgütünün ayağa kalkabilme çabasından ibarettir. Hain terör örgütü yeri geldiğinde beşikteki, anne karnındaki bebeği, düğünde eğlenen gelin ve damadı, geleceğimizi yetiştiren öğretmenleri, sabah ezanını okuyup evine dönen imamı da öldürmekten çekinmeyerek son çırpınışlarını göstermektedir. Her kesim tarafından kınanan bu hain saldırıları düzenleyenlerin etnik temsilciler olmadığı, perde arkasında hangi güçler tarafından yönetildiği de hükümetimizin çalışmalarıyla ortaya çıkarılmıştır. Terörle etkin ve kararlı bir şekilde yapılan mücadelenin moral ve motivasyonunu kırmaya yönelik bu saldırı, kanla beslenen bir zihniyetin acımasızlığını ve insani değerlerini nasıl yitirdiğini bir kez daha göstermektedir. 

Birlik ve beraberliğimizi bölmeye yönelik hain saldırıya karşı hükümetimiz ve Türk Silahlı Kuvvetleri gereken cevabı vermiştir, vermeye de devam edecektir. Hain terör örgütünün uluslar arası ilişkileri de hükümetimizce deşifre edilmiş ve hain terör örgütünün kökü kazılmaktadır. En kısa zamanda terör örgütü ve işbirlikçilerinin sona erdirileceğine inanıyoruz.

Hain terör saldırısını lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve aziz milletimize başsağlığı, yaralanan askerlerimize acil şifalar dileriz.

 

 

Metin KARAKAŞ

AK Parti Silivri İlçe Başkanı