Karakaş'ın 10 Kasım mesajı

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın Cumhuriyet'imizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 72. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajı aşağıda sunulmuştur.

Karakaş'ın 10 Kasım mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Çok yönlü, üstün kişiliği olan ve en önemlisi de Kurtuluş savaşımız yıllarında milletimize önderlik ederek en büyük eserimdir diye nitelendirdiği Cumhuriyetimizi kurarak çağdaşlaşma yolunda sayısız reformlar gerçekleştiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 72. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

Hür ve bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak, savaştan harap ve bitap şekilde çıkmış olan devletini muasır medeniyetler seviyesine çıkmasını sağlamayı kendine en büyük ideal seçmiş olan Mustafa Kemal Atatürk, gecesini gündüzüne katarak insanüstü bir çalışma ve başarı göstermiş, bütün dünya ülkelerinin de hayranlığını kazanmıştır.

           ‘’Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır.’’ sözüyle kurduğu Cumhuriyeti emanet ettiği bizlere düşen görev; Cumhuriyetimizle, demokrasimizle, ekonomimizle, ordumuzla; istikrarını koruyan, uluslararası alanda ağırlığını sürekli artıran güçlü bir ülke olmak için, birlik ve beraberlik içinde çalışmak olduğunun bilinciyle Cumhuriyetimizi ebediyete taşımak en büyük vazifemizdir.

İnsanlık tarihinin altın harfler ile yazdığı bağımsızlık mücadelemizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ve bu vesileyle; İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi bir kez daha sevgi, saygı ve rahmetle anıyorum. Emanetin emanetimizdir. Ruhun şad olsun.

 

         Metin KARAKAŞ

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı