Kaymakam Partal, muhtarları dinlemeye devam ediyor

Silivri Kaymakamı Ali Partal, mahallelerin sorunlarını birinci ağızdan dinlemek için mahalle muhtarları ile yaptığı toplantılara devam ediyor.

Kaymakam Partal, muhtarları dinlemeye devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri’de göreve başladığı tarihten bu yana Silivri’nin sorunları ile ilgilenmeye devam ediyor. Kaymakam Partal, Silivri’nin mahallelerinde yaşanan sorunları birinci ağızdan dinlemek adına da mahalle muhtarları ile bir dizi toplantı gerçekleştiriyor. Bu toplantılarda muhtarlardan gelen talep ve şikâyetleri not alan Kaymakam Partal, gerekli birimleri harekete geçirerek en kısa zamanda çözüme kavuşturulması adına çalışmalarını yürütüyor.

Gruplar halinde toplantı gerçekleştiriyor

Silivri’deki mahalle muhtarlarını Kaymakamlık binasında ağırlayan Silivri Kaymakamı Ali Partal, sorunlara daha sağlıklı çözümler üretebilmek ve her mahallenin derdine deva olabilmek adına da mahalle muhtarlarını gruplar halinde toplantıya davet ediyor. Son toplantıyı üçüncü grupla Salı günü gerçekleştiren Kaymakam Ali Partal, toplantılardan çıkan sonuçları paylaşmak adına da ilerleyen günlerde tüm muhtarlarla geniş çaplı bir toplantı daha gerçekleştirecek.