Kaynarca Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, meclis çalışmalarından arda kalan her fırsatta Silivri halkıyla buluşmaya devam ediyor.

Kaynarca Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, meclis çalışmalarından arda kalan her fırsatta Silivri halkıyla buluşmaya devam ediyor. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri ile ziyaretlerine devam eden Kaynarca, “Her fırsatta Silivri’de olmaya devam edeceğim” dedi.

 

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri önceki gün Silivri İlçe Emniyet Müdürü Ender Sevim, Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Ali Ulvi Yılmaz,  Silivri Özel Hayat Hastanesi ve ardından Ayso Catering’i ziyaret etti. Kaynarca ve ekip arkadaşları, hastane ziyaretlerinde yöneticilerle görüşüp hasta ziyaretlerinde bulundu, Ayso Catering’te firma sahibi işadamı Kemal Sofuoğlu ve Genel Müdür Dilek Demiral ile sohbet etti.