Kılavuz 'Şehadet şerbeti içmeye hazırız'

Ülkü Ocakları Başkanı Olcay Kılavuz, İstanbul'un ilçelerinde bulunan Ülkü Ocağı ziyaretleri kapsamında Silivri Ülkü Ocağını ziyaret etti. Ocak üyesi gençlerle sohbet eden Kılavuz 'iş bize düşer ise yine bu memleket için, bu millet için mukaddesatımız için şehadet şerbeti içmeye hazırız. Çünkü Vatan olmadan hiçbir şey olmaz' dedi.

Kılavuz 'Şehadet şerbeti içmeye hazırız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“VATAN OLMADAN HİÇBİR ŞEY OLMAZ”

Kılavuz, Ülkücü gençlerle yaptığı söyleşide “Dün nasıl, Türk milletinin birliği beraberliği, cennet vatanımızın bölünmez bütünlüğü için, devletimizin ebet müddet var olması için, bayrağımızın inmemesi için, ezanımızın dinmemesi için, şehadet şerbeti içmiş bir davanın mensuplarıysak, gerektiğinde iş bize düşer ise yine bu memleket için, bu millet için mukaddesatımız için şehadet şerbeti içmeye hazırız. Çünkü Vatan olmadan hiçbir şey olmaz. Belki anasız babasız kardeşsiz yaşanabilir ama vatansız yaşanmaz. Bunun en bariz örnekleri hemen yanı başımızdaki ülke coğrafyalarında net bir şekilde ortaya çıkmıştır.

Kılavuz Şehadet şerbeti içmeye hazırız

“HER TÜRLÜ BEDEL ÖDEMEYE HAZIRIZ”

Bir varlık yokluk mücadelesi içerisindeyiz” diyerek sözlerini sürdüren Kılavuz “Ya var olacağız yada Allah muhafaza düşünmek bile istemiyorum. Biz inançlı insanlarız. Bizim inancımız her şeyin üstündedir. Cenabı Allah inananlarla beraberdir. Hangi badire olursa olsun, hangi engel olursa olsun biz inancımızla hepsini atlatıp hedefimize ulaşacağız. O kızıl elma ülküsü dediğimiz, o Turan ülküsü dediğimiz hedeflerimize ulaşmak bizim boynumuzun borcudur. Çünkü sadece Türkiye’de değil dünyanın her yerindeki soydaşlarımız gardaşlarımız gerçek manada bizim kurtuluş olduğumuza inanıyorlar. Bu Türkmenlinde, Suriye Türkmenleri için de, Doğu Türkistan içinde, Güney Azerbaycan içinde, Balkanlar ve Kafkaslar içinde, hepsi için bizim kalbimiz acıyor. Biz nerde bir Türk var ise oradaki Türk’ün derdiyle dertlenen sevinciyle mutlu olan insanlarız. Biz soydaş ve dindaşlarımızın mutluluğunu selametini gördükten sonra her türlü bedel ödemeye hazırız. Ateşler içinde yanmaya hazırız. Çünkü bizim mutluluğumuz milletimiz ve soydaşlarımızın mutluluğuna bağlıdır. Sadece kendisi için mutlu olan insanlar değiliz biz. Onun için hep beraber sonsuza kadar mücadelemizi devam ettireceğiz. Birbirimizle hayır hizmetinde yarışacağız “dedi.

Kılavuz Şehadet şerbeti içmeye hazırız

“OCAK BAŞKANI ÖZKÖK’Ü TEBRİK EDİYORUM”

“Silivri’nin bozkurt ve Asenaları olarak yarının büyük Türkiye’sini milliyetçi ülkesinin inşallah söz sahipleri yönetim kadroları sizler olacaksınız. Silivri Ocak başkanımızın böylesine başarılı hizmetleri sebebiyle kendisini tebrik ediyorum. Sizleri kutluyorum, Sizlere inanıyor ve güveniyorum “    

Kılavuz Şehadet şerbeti içmeye hazırız

Kılavuz Şehadet şerbeti içmeye hazırız