Kiptaş'ta Satranç Turnuvası yapıldı

Türkiye genelinde yaklaşık yüz on bin konuta hizmet veren Boğaziçi Yönetim AŞ'nin hizmet verdiği Kiptaş Silivri 1.Etap Konutlarında Yönetim tarafından sakinlere Satranç turnuvası düzenlendi.

Kiptaş'ta Satranç Turnuvası yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Profesyonel hakemlerin yönettiği Turnuvada Site Yönetim Müdürü Murat Yılmaz açılış konuşmasında özellikle çocukların bu tarz etkinliklerle enerjilerini şiddetten uzak, kültürel alanlarda kullanmaları için uğraş verdiklerini belirtti. Boğaziçi Yönetim AŞ’nin hazırlamış olduğu çocuklara özel hazırlanan Toplu Yapılarda Ortak Yaşam Kuralları Adlı kitap çocuklara dağıtılırken kitapla ilgili detayları anlatan Site Müdürü Yılmaz sitenin ortak yaşam alanlarının sitede yaşayan tüm sakinlerin olduğunu ve herkesin buna sahip çıkması gerektiğini özellikle vurguladı. Konuşmanın ardından eşleşme kuralarının çekilişi yapılarak turnuva başladı.

Çekişmeli anların yaşandığı turnuvada öğlen arasında yarışmacılara pizza, sandviç ve meyve suyu ikramı yapıldı. Öğle arasından sonra heyacan ve çekişmenin bolca yaşandığı diğer turlara geçildi. Boğaziçi Yönetim AŞ’nin öncülüğünde gerçekleşen ve diğer sponsorların desteklediği turnuvada küçükler ve büyükler olmak üzere her iki kategorinin birincilerine mp4,ikincilerine satranç takımı üçüncülerine de puzzle hediye edildi. Tüm yarışmacılara katılım belgesi verilirken dereceye girenlerin başarı belgeleri ve hediyeleri Site Yönetim Müdürü Murat Yılmaz tarafından sahiplere teslim edildi.

Küçükler kategorisinde Ahmet Can Korkmaz birinci, Cenk Ünlü ikinci, Fatih Can Sinanoğlu üçüncü olurken; Büyükler Kategorisinde Murat Mehti birinci, İbrahim Ünlü ikinci Engin Durmuş üçüncü oldu. Katılan tüm yarışmacılara kazanan kaybeden ayırmadan kitap hediye eden site yönetimi yarışmanın en genç katılımcısı olan küçük Zeynep’e de Puzzle Hediye etti. Yoğun ilgi ve memnuniyet kazandıran bu tür etkinliklerin devamını sabırsızlıkla beklediğini ifade eden Site sakinleri ve yarışmacılar; Hakemler, Site Yönetim Müdürü ve Site yönetim personelleri ile birlikte toplu fotoğraf çekilerek Bu güzel hafta sonu organizasyonunu tamamladılar.