Kırım Heyetinden İade-İ Ziyaret

Geçtiğimiz aylarda Ukrayna- Kırım Özerk Cumhuriyeti’ne ziyarette bulunan Silivri heyetini ağırlayan Kırım ekibi, iade-i ziyarette bulunmak üzere Silivri’ye geldi.

Kırım Heyetinden İade-İ Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Kaymakamı Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve beraberindeki bir grup heyet, geçtiğimiz aylarda iki ülke arasındaki dostluk bağlarını güçlendirmek, ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda bir bağ kurmak adına Ukrayna- Kırım Özerk Cumhuriyeti’ne ziyarette bulunmuştu. Ziyarette Silivri ekibini ağırlayan heyet, Türkiye’ye gelerek iade-i ziyarette bulundu.

Başkan Işıklar, konuklarını Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesisleri’nde ağırlarken, düzenlenen karşılama programına Belediye Başkan Yardımcıları, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve Kırım ziyaretine katılan heyet de katıldı. 

KIRIM HEYETİ; “KENDİMİZİ EVİMİZDE HİSSETTİK”

Kırım heyetinde yer alan Simferopol Milli Eğitim Müdürü Tatyana İvanovna Suhina bir konuşma yaparak; “Bizleri misafir ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Simferopol Belediye Başkanı ve Yardımcılarından büyük selamlar getirdik. Kültürler arası kaynaşmanın sürdürülmesi adına gösterdiğiniz çaba için teşekkürler. Sizleri tanıdığımız için çok mutluyuz. Kendimizi evimizde gibi hissettik. Burada sizlerle tanış olduğumuz için mutluluk duyuyoruz” dedi. 

IŞIKLAR; “KAPIMIZ SİZLERE HER ZAMAN AÇIK”

Kırım ile dostluk köprülerinin oluşturulmasında en büyük emeği olan, Eğitimde Yeni Teknolojiler Firması Genel Müdürü Said Enver Yıldız’a teşekkür eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Hepiniz ilçemize hoş geldiniz. Sizleri daha iyi tanımamıza yardımcı olan, bu dostluk köprüsünün ilk adımını atan Said Bey’e huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Kendisi fahri gönül elçimizdir. Bizler de sizleri tanıdığımız için çok mutluyuz. Sizlere kapımız her zaman açık” şeklinde konuştu. Kırım’dan gelen heyet, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Silivri Kaymakamı Mesut Demirkol’a beraberinde getirdikleri hediyeleri takdim etti. Işıklar ve Demirkol da heyete, Silivri Belediyesi tarafından bastırılan tarihi kitap setlerinden hediye etti.