Koçer "Esnafımın hizmetkarıyım"

Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. 28 Ocak 2018'de yapılacak oda seçimlerinde yeniden oda başkanlığına aday olduğunu söyleyen Koçer, 'Hiçbir siyasi partiyi arkama almadan, kimliğime ve kişiliğime güvenerek yeniden adayım' dedi

Koçer &quotEsnafımın hizmetkarıyım"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, muhtarlara içini döktü. Kamuoyunda kendisiyle ilgili gündeme gelen bir takım iddialarla ilgili de konuşan Koçer, "Ben buraya oda başkanı olarak değil, bir kardeşiniz bir arkadaşınız olarak geldim.4 yıldır sizlerle birlikte görev yaptık. Düğünlerde, cenazelerde, açılışlar da, veyahutda esnafımızın ve ilçemizin bir sorununda hep bir aradaydık. Hepimiz birbirimizi tanıyoruz. Görev sürecimde tüm muhtarlarımız yanımda oldunuz. Bundan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdide desteklerinizi bekliyorum" dedi.

Muhalefetsiz iktidar olunmaz! 

Muhalefetsiz iktidar olunamayacağını ifade eden Koçer, "Oda başkanlığına aday çıkan arkadaşlarımız olacaktır. Hatta Alparslan Çalış arkadaşımız adaylığını açıkladı ve kendisine kendi ellerimle üye listesini teslim ettim. Aday çıkmadan olmaz. Muhalefetsiz iktidar olunmaz. Bedelsiz hiçbir şey yoktur. Her görevin bir bedeli vardır. Ve bu bedeli ödemek zorundayız. Bazen ailenizden feragat ederek, bazen kişiliğinizden ödün vererek, bazen çoluğunuzun çocuğunuzun zamanından çalarak bu bedeli bizlerde ödüyoruz. Ödemek zorundayız da. Esnafımız için 4 yıldır gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Esnafımın hizmetkarıyım

Bugüne kadar oda başkanlığı değil, esnafların hizmetkârı olarak görev yaptığını söyleyen Koçer, "Ben oda başkanı değil, esnafımın hizmetkarıyım. Bu anlayışla görev yaptım. Bizim abdestimizden şüphemiz yok. 4 yıl önce odanın kasasında beş kuruş para yokken teslim aldım ama bugün odanın kimseye bir kuruş borcu yok ve aksine odaya gelir kazandırdım. Yeni ada binamızın altındaki dükkanlardan odaya kira geliri geliyor. Çanta mahallesinde odaya ait daireyi satmışım. Evet sattım. O daireyi odamızı çirkin söylemlerden kurtarmak için sattım. Ayrıca sattım da parayı cebime mi attım arkadaş? Dairenin parasını yine odamıza, esnafımıza hizmet için kullandık” dedi.

Özür dilemesini de biliriz

Hiçbir siyasi partiyi arkasına almadan aday olduğunu söyleyen Koçer, "Ben kendime, kimliğime güvenerek yeniden adayım. Arkamda hiçbir siyasi parti yok. Biz burnu yere düşünce eğilip almayanlardan değiliz. Biz hata yaptık mı gece yarısı da olsa arayıp özür dilemesini de bilenlerdeniz. Ben bütün gün halkın içindeyim. Makam odamın kapısı sonuna kadar açık. hiçbir zaman kapalı göremezsiniz. Ben bu güne kadar bırakın polisi, jandarmayı bir bekçinin karşısına çıkmamışım. Ben oda başkanlığı süresince hırsızlık yapmadım, usulsüzlük yapmadım, sadece esnafıma hizmet ettim" dedi.

Milletin ağzı çorap değil ki büzesin

Silivri Muhtarlar Derneği Başkanvekili Sayalar Muhtarı Mustafa Tatar’ın ev sahipliğinde ağırlanan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer’e tüm muhtarlardan destek geldi. Koçer’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Tatar, "Gönlümüz sizden yana. Sizin yaptığınız çalışmaları takip ediyor ve takdir ediyoruz. Çamur at izi kalsın anlayışıyla bir yere varılmaz. Muhtar arkadaşlarımızla birlikte sizin yanınızdayız" diyerek Koçer’e başarı diledi. Fener Mahalle Muhtarı Muharrem Eren ise "Milletin ağzı torba değil ki büzesin. Daireyi satmış bilmem ne gibi söylemlerle çamur atmamak lazım. Esnaf yetki vermiş ki satmış. Bunun hesabını da genel kurulda esnafına verir" açıklamasını yaptı.

Gazetedamga