KPSS başvuruları başladı

Lisans düzeyinde, sadece A Grubu ve öğretmenlik kadroları için düzenlenen 2011 Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) başvurular bugün başladı.

KPSS başvuruları başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KPSS, lisans düzeyinde, sadece A Grubu ve öğretmenlik kadroları için, il merkezleri ile Lefkoşa'da, 9 Temmuz Cumartesi sabah ve öğleden sonra, 10 Temmuz Pazar sabah ve öğleden sonra olmak üzere dört oturumda yapılacak.


2011-KPSS sonuçları B Grubu kadrolar için kullanılmayacak. Bu nedenle, 2011-KPSS'ye sadece A Grubu ve öğretmenlik kadrolarına atanmak isteyen lisans mezunları ile bir lisans programından mezun olabilecek durumdaki adaylar girecek.


SON BAŞVURU TARİHİ: 25 MAYIS 

2011-KPSS'ye başvuru işlemleri, 25 Mayıs 2011 tarihine kadar yapılabilecek. Başvurular, başvuru merkezlerince yürütülecek. Başvuru merkezleri ÖSYM'nin “http://www.osym.gov.tr” internet adresinde yayımlanacak.

Sınava katılmak isteyen adaylar, kılavuz ile aday bilgi formuna, başvurma süresi içinde ÖSYM'nin “http://www.osym.gov.tr” internet adresinden ulaşabilecek. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacak.


2011-KPSS Kılavuzu'nda başvurma, sınav, değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer alacak. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor.