Küçük Başkan Yüzme Havuzu Talimatı Verdi

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın koltuğunu sembolik olarak devralan Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Özlem Mutlu, ilçeye kapalı yüzme havuzu yapılması yönünde talimat vererek, konunun mecliste tartışılmasını istedi.

Küçük Başkan Yüzme Havuzu Talimatı Verdi

Silivri Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri Özlem Mutlu, Halil Can Yavaş ve Dilara Temelatan, Sınıf Öğretmenleri Meral Kandemir ve Sakine Şahin Gider önderliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti. Başkan Işıklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı çerçevesinde Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Özlem Mutlu’ya makamını sembolik olarak devretti.

BAŞKAN MUTLU; “İŞGALLER KALDIRILSIN, YÜZME HAVUZU YAPILSIN”

Çocuklar için yeni aktivite alanları isteyen Başkan Özlem Mutlu, talimatlarını şu şekilde sıraladı; “Bugün TBMM’nin 91.yıldönümü, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk bugünü çocuklara armağan etti. Tüm çocukların bu güzel bayramını kutluyorum. Silivri Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan çocukları çok önemsiyoruz. Onların sosyal hayatına katkı sağlamak için çeşitli aktiviteler ve yeni yaşam alanları planlıyoruz. Çocuklarımızın kendileri için yapılan bu çalışmaların kıymetini bilmeleri ve daha çok çalışıp başarılı olarak karşılığını vermelerini bekliyoruz. Zabıta Müdürlüğü’nden Silivri’deki ana caddelerdeki kaldırım işgallerinin kaldırılması talep ediyorum. Özel Kalem Müdürlüğü’nden de Silivri için Kapalı Yüzme Havuzu projesi hazırlayarak bu projeyi en kısa sürede uygulamaya sokmasını istiyorum. Bu konunun belediye meclisinde görüşülerek gündeme alınmasını talep ediyorum.”

IŞIKLAR; “CUMHURİYET GENÇ KALSIN DİYE ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLMİŞ”

Öğrencilere ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Işıklar; “Mustafa Kemal Atatürk’ün ulusal bir devlet oluşturmasında ve tarihi bugünü çocuklara armağan etmesindeki en büyük neden; genç cumhuriyeti, genç ideallerle, gençlerin hayal gücü ve dinamizmiyle ilelebet yaşatma isteğidir.  Bu Cumhuriyeti hep genç kalsın diye çocuklara armağan etmiş. O yüzden bu günün kıymetini bilelim. Özellikle çocuklarımızın heyecanına, onların hayal güçlerinden, onların ideallerini gerçekleştirme isteğinden her zaman moral bulalım, onları örnek alalım” şeklinde konuştu. Sembolik Başkan Özlem Mutlu’nun talep ve önerilerini dinleyen Başkan Işıklar, talimatların en kısa sürede yerine getirileceğinin sözünü verdi.

IŞIKLAR’DAN BİSİKLET HEDİYESİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri Özlem Mutlu, Halil Can Yavaş ve Dilara Temelatan’a birer bisiklet hediye etti. Başkan Işıklar’a teşekkür eden öğrenciler, birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.