Maşalacı, şehidimizi unutmadı

Silivri'nin genç eğitimcilerinden ve saygın avukatlarından Emrah Maşalacı şehidimiz Emre Sarıtaş'ın ailesini unutmadı ve Silivrispor'a destek mahiyetinde stat içinde bulunan VİP Tribünü özel bölümden koltuk satın alarak ailenin kullanımı için devretti.

Maşalacı, şehidimizi unutmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrili şehit Emre Sarıtaş adına Silivri Stadı içinde bulunan VİP bölümünden koltuk satın alan Emrah Maşalacı hem Şehidimizin ailesini onurlandırdı hem de ilçesinin kulübüne destek sağladı. Silivrispor İdari Binasında Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Sezginer ve Orçun Koyuncuoğlu tarafından ağırlanan Şehit Emre Sarıtaş'ın babası İsmail Sarıtaş'a, Avukat Emrah Maşalacı ile birlikte plaket de takdim edildi.

Konu hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunan Avukat Emrah Maşalacı, “Şehidimiz Emre Sarıtaş'ın babası İsmail Sarıtaş abimize olan minnet borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Fakat yakınlarına olan vefa borcumuz gereği bir nebze de olsa yerine getirebilmek adına Silivrispor Kulübümüzün VİP giriş ayrıcalığından kendilerini faydalandırmak istedik” diyerek sözlerini tamamladı.