Maşalacı'dan Silivri SİAD'a tepki

Silivrili Avukat Emrah Maşalacı, Silivri SİAD'ın 'Yeni Çek Kanunu' hakkında Silivri dışından bir avukata seminer verdirilmesine tepki gösterdi.

Maşalacı'dan Silivri SİAD'a tepki
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Avukat Emrah Maşalacı, Silivri SİAD’ın Salı günü üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği seminere bilgi vermesi için Silivri dışından bir avukatı davet etmesini eleştirdi. ‘Özel ve tüzel kişilerin istedikleri avukatla çalışma serbestileri vardır elbette ki’ diyen Avukat Maşalacı, ‘Konu Silivri olunca…’ diyerek açıklamasına devam etti.

İşte Avukat Emrah Maşalacı’nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o açıklama:

“Silivri İlçesi İstanbul Barosu Sınırları İçerisindedir Bende İstanbul Barosuna Kayıtlı Bir Avukatım Özel ve Tüzel Kişilerin İstedikleri Avukatla Çalışma Serbestileri Vardır Elbetteki. Fakat Mesele Silivri Olunca Ve ismi Silivri Sanayi ve İşadamları Derneği olunca Silivri İlçe sınırları İçerisinde Avukatlık Hizmeti Vermeyen Meslektaşlarıma Yeni Çek Kanunu Hakkında Seminer verdirmek ve Reklamlarını Yapmak İlçemizin en kıdemlilerden İstanbul Barosu Başkan Yardımcısı Av Necmi Şimşek'ten En Kıdemsizi Bana Kadar yapılmış bir ayıptır amacım polemik yaratmak değil hem meslek ilkelerim gereği istanbul barosu silivri temsilciliğine tabi meslektaşlarımın hakkını savunmak hemde Silivri'ye Dair yapılan hiçbir etkinlikte silivride yaşayan katma değer yaratan kimsenin unutulamayacak kadar önemli olduğunu hatırlatmaktır.”