Mesleki Eğitim Kursu başlatıyor

Silivri Belediyesi Kariyer ve İstihdam Ofisi, son günlerde bölgede ihtiyaç duyulan Yaşlı ve Hasta Bakıcılığı ile ilgili Mesleki Eğitim Kursu başlatıyor.

Mesleki Eğitim Kursu başlatıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi, arz ve talebi buluşturarak kalifiye eleman arayan işverenleri, iş arayan vatandaşlarla bir araya getirme çalışmalarını sürdürüyor. İŞKUR desteğiyle mesleki eğitimler veren Silivri Belediyesi Kariyer ve İstihdam Ofisi, Yaşlı ve Hasta Bakıcılığı ile ilgili Mesleki Eğitim Kursu başlatıyor.

18 gün, toplam 150 ders saati sürecek eğitimler boyunca günlük 15 TL harçlık verilecek kursiyerler, aynı zamanda mesleki hastalıklara karşı sigortalanacak. Kurs sonrası alınacak sertifika, yeni düzenlemelerle kursiyerlerin huzur evleri ve engelli merkezlerinde çalışmaları için zorunlu olan belge yerine de geçebilecek.

 

KAYITLAR 13 EYLÜL’E KADAR DEVAM EDECEK

Silivri Belediyesi Kariyer ve İstihdam Ofisi’nden ve 729 00 03 nolu telefondan alınan kayıtlar, 13 Eylül 2010 Pazartesi Günü saat 17.00’ye kadar devam edecek. Kimlik belgesiyle gerçekleştirilecek kayıtlarda, kadınlarda 18- 35 arası, erkeklerde (askerliğini tamamlamış) 22- 35 arası yaş sınırı aranıyor