MHP Silivri Kahvaltıda buluştu

MHP Silivri İlçe Başkanlığı, yaklaşan genel seçimlere hazırlık için parti üyeleri ve basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Düzenlenen toplantıya çok sayıda partili ile partinin ilçedeki yöneticileri katıldı.

MHP Silivri Kahvaltıda buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Kahvaltı sonrası bir açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Türkyılmaz “Partimize gönül vermiş teşkilat mensubu arkadaşlarımızla sohbet etmek üzere bir araya geldik,seçim tarihi tam kesinleşmemekle birlikte beklenen tarih 12 Haziran 2011 olarak beklenmektedir. Bugün itibariyle seçime tam olarak 118 gün yani 4 aydan kısa bir süre bulunmaktadır. Bu 118 günlük süreç milletimizin büyük teveccühü ile Milliyetçi Hareket Partisinin tek başına iktidarı ile sonuçlanacak aziz milletimizin bu AKP illetin kurtulduğu gün olacaktır" dedi.

Türkyılmaz konuşmasına şöyle devam etti  "Siz partimizin değerli gönüldaşlarının bu kutlu güne en üst düzey azim ve kararlılıkla yürütecekleri mücadelenin meyvesini mutlu sonucun hazzını yaşayacak tadacaktır. Hepimize düşen çok büyük görev ve sorumluluklar bulunmaktadır. En büyük görev bizim birlikteliğimiz kenetlenmemiz ve tek vücut olarak bu mücadeleyi mutlu sona taşımak olacaktır. Geçmişten bu güne kadar partimiz saflarında bulunmuş bütün dava arkadaşlarımızın bu mücadelede bizlerle birlikte olmalarından ve hedefe birlikte yürüme ilkelerinden onur duyacağız. 2011 seçimlerinin mücadelesi sadece siyasi bir mücadele değildir. Ülkemiz üzerinde planlanan karanlık oyunların sonlandırılacağı bir seçim olacaktır. Bu sebepten dolayı yalnız bırakılmış ve horlanmış halkımızın en yılmaz ve yenilgi kabul etmez savunucusu olarak, bu sorumluluk en çok bizlerin yani MHP’lilerin ve ülkücülerin üzerindedir.Üç Hilal’in tek başına iktidarı artık bir zorunluluktur, ihtiyaçtır ve geleceğin lider ülke idealinin geçekleşmesi buna bağlıdır. Karasızlığın inançsızlığın gecikmenin ve tembelliğin başarıyı hazırlayan unsurlar olduğu şüphesizdir. Asla pes etmeyeceğiz. Beklemeyeceğiz ve atalet göstermeyeceğiz. Partimiz bu gün her zamankinden daha iddialıdır ve tek başına iktidar olmaya taliptir. Bildiğiniz üzere 28 Ocak tarihinde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin “2023’e doğru ülke Türkiye sözleşmesi  adıyla açıkladığı 2011 seçim beyannamemiz aziz milletimizin beğenisine sunulmuştur. Bu sözleşme ile milletimizin sorunları tespit edilmekte ve çözüm önerileri gösterilmektedir. “Sesime kulak ver Türkiye ses ver Türkiye” diyerek ilçemizin her noktasına vatandaşlarımıza ve hüzünlere ram olmuş her haneye mesajımızı ulaştıracağız. 118 gün sonra sözün bittiği yere gelinecek seçim sandığı başında son sözü büyük Türk milleti söyleyecektir."