Milli Eğitim'den İşler ve Kayapınar'a yemek

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, görevine yeni atanan İkram Kayapınar onuruna hoş geldin, Beşiktaş Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Halis İşler onuruna ise veda yemeği verdi.

Milli Eğitim'den İşler ve Kayapınar'a yemek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Avalon Restaurant’ta gerçekleştirdiği geceye; İlçe Kaymakamı Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkan Vekili Fevzi Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, ilçe protokol üyeleri, Hayırsever işadamları, ilçe okul müdürleri ve çok sayıda eğitimci katıldı.

 

KAYAPINAR; “SİLİVRİ’Yİ UNUTMADIM”

Gecenin açılış konuşmasını Silivri’nin yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar yaptı. Kayapınar; “Bu akşam şahsım ve Halis Bey adına burada oldunuz. Bu ilginizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Silivri’de uzun yıllar görev yaptım. Demek ki Silivri’de yiyeceğim ekmek, içeceğim su varmış. Değerli arkadaşım Halis Bey, Silivri’de çok emekler verdi. Şimdi birbirimize rakip olarak güzel bir yarış halinde olacağız. Eğitim camiasındaki birlik ve beraberliğimiz mutlu bir şekilde devam etsin istiyorum” dedi.

 

İŞLER; “BEN HER ZAMAN SİZİNLEYİM”  

Veda gecesinde duygusal bir konuşma yapan Beşiktaş yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler; “Yaklaşık yedi yıl hizmet süremde kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız, il genel ve belediye meclis üyelerimiz, sivil toplum örgütleri her zaman yanımda oldular. Sizlerle birlikte çok güçlüydüm. Yine bu ekip ruhu ile devam edin ki kazanan Silivri olsun. Ben her zaman sizinleyim. Evim burada. Kısmet olur bir gün emekli olursam, Silivri’de yine sizinle birlikte olacağım. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Benim de sizde varsa helal olsun” dedi.

 

BAŞKAN VEKİLİ ARSLAN; “HİZMETLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER”

Gecede Silivri’ye veda eden eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler’e, Belediye Başkanı Özcan Işıklar adına özel hazırlanan porselen tabağı hediye eden Başkan Vekili Fevzi Arslan; “Sizi Belediye Başkanım adına kutluyorum. Uzun yıllar Silivri eğitim camiasına vermiş olduğunuz hizmetlere teşekkür ediyoruz. Yeni görev yerinizde üstün başarılar” dedi.

 

KAYMAKAM DEMİRKOL; “HEYACAN DOLU GÖREVLER DİLİYORUM”

İlçe Kaymakamı Mesut Demirkol yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Milli eğitim camiamızın birlik beraberliğini kutluyorum. Yeni milli eğitim müdürümüzün heyecanını yüzünden okuyorum. Bu gece Silivri’ye veda eden Halis Bey’in de heyecan ve çalışma temposunun azalmadığını görüyorum. İlçemize hizmetleri için kendisini kutluyorum. Birçok konuda ilçemizin başarı çıtasının yüksek olduğunu samimiyetimle söylüyorum. O anlamda Halis hocamızın da son derece başarılı olduğunu ifade etmek isterim. Ulu Önder Atatürk’ün bir sözü ile konuşmamı tamamlamak istiyorum. Görevini en iyi yapan, vatanını en iyi sevendir” dedi. Konuşmasının sonunda Kaymakam Demirkol, İşler’e çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdi.