Minik ressamlar ödüllendirildi

Bu yıl 12. si düzenlenen Silivri Geneli Anasınıfı Resim Yarışması’nın minikleri, ödüllerini Silivri Fatih Koleji’nde aldı. Abdullah Aliye Can Anaokulu öğrencisi Duha Turgut’un yaptığı resim, birinciliğe layık görüldü.

Minik ressamlar ödüllendirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri genelindeki anaokullarının katılımıyla gerçekleşen 12. Silivri Geneli Anasınıfları Resim Yarışması’nın ödül töreni, bugün Fatih Koleji’nde düzenlendi. 30 okul ve 198 eserin katıldığı yarışmada, 20 eser ödüle layık görüldü. Yarışmanın üçüncüsü, Abdullah Aliye Can Anaokulu öğrencisi Mehmet Berk Varol olurken, ikincilik ödülünü, Erguvan Anaokulu öğrencisi Ada Kurt aldı. Yarışmayı birincilikle kazanan öğrenci ise Abdullah Aliye Can Anaokulu’ndan Duha Turgut oldu. “Bütün Çocuklar Gülsün’’ temalı resim yarışması ödül törenine katılanlar arasında Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, İlçe Milli Eğitim Müdürvekili  Macit Bayar, öğretmenler, öğrenciler ve veliler yer aldı. Değerlendirmenin Fatih Koleji Resim Zümresi tarafından yapıldığı yarışmada öğrencilerin yanı sıra öğretmenlere de ödül verildi. Silivri Fatih Koleji Müdürü Celil Göçer’in açılış konuşması ile başlayan ödül töreni, Fatih koleji öğrencilerinden oluşan Halk Oyunları Ekibi’nin hazırladığı kolbastı ile devam etti.

GÖÇER “RESİM İLE ÇOCUĞUNUZU TANIYIN”

Fatih Koleji Müdürü Celil Göçer ödül töreninde yaptığı açılış konuşmasında “Resim, çocuğu bize tanıtmaya yarayan bir ölçüt olduğu gibi, çocuk bize resmi ile adeta kendisinin bir parçasını yansıtmakta, resim ile duygu ve düşüncelerini dile getirmektedir’’ diyerek, çocukların yaptıkları resimlerin ne kadar önemli olduğunun altını çizdi.

MİNİKLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Ödül töreninde, başarı kazanan öğrencilere altın, gümüş ve bronz madalyanın yanı sıra, para ödülü, başarı belgesi ve eğitim setleri de hediye edildi. Törende bronz madalya kazanan öğrencilere ödüllerini, Fatih Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı Erkan Çatalbaş takdim ederken, gümüş madalya kazanan öğrencilere ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mecit Bayar verdi. Yarışmada altın madalya kazanan öğrencilerin ödülleri ise Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol tarafından verildi.

DEMİRKOL “ÇOCUKLARIMIZ ADINA YAPILACAK HERŞEYDE VARIM’’

Törenin ardından konuşma yapan Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ‘’Çocuklarımız adına yapılacak her etkinliğin memleket meselsi olduğunu, kalkınma meselesi olduğunu, daha iyi yarınlara güvenle bakabilme adına her türlü gayretin, her türlü etkinliğin altının doldurulması lazım. Manen ve madden doldurulması, gönül birlikteliği ile teşvik edilmesi, katılımlarımızla, coşkuyla kucaklamamızın gerekliliğini biliyorsunuz. Biz de bu nedenle buradayız.’’ dedi.