Muhasebeciler günü kutlandı

1 Mart Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Günü nedeniyle, İstanbul Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Silivri İlçe Temsilciliği, Silivri Belediye Başkan Vekili Tülay Sinkil’i ziyaret etti. Muhasebeciler Günü’nde, belediyenin Mali Hizmetler Müdürlüğü de unutulmadı.

Muhasebeciler günü kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

İstanbul Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Silivri İlçe Temsilciliği Başkanı Saadet Gençoğlu, Yardımcıları Sıdıka Eken ve Mesut Aydın, Yönetim Kurulu Nevin Helvacıoğlu, Nejdet Güner, Celal Yardımcı ve Seçkin Akdeniz ile birlikte, Silivri Belediye Başkan Vekili Tülay Sinkil’i ziyaret etti. 1 Mart Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Günü nedeniyle gerçekleşen ziyarette, genel olarak muhasebecilerin çalışmaları ve sorunları konuşuldu.

 

MESLEKTAŞLARI KANDEMİR’İ DE ZİYARET ETTİLER

Muhasebeciler, Sinkil’e yaptıkları ziyaretin ardından meslektaşları Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir ve belediyenin Mali Hizmetler Müdürlüğü’nü de ziyaret etti. Kandemir’e çiçek sunarak gününü kutlayan Silivrili muhasebeciler, meslektaşlarına da çalışmalarında başarılar diledi.

 

MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ UNUTULMADI

Silivri Belediye Başkan Vekili Tülay Sinkil, 1 Mart Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Günü nedeniyle Silivri Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti. Nesrin Yalım Müdürlüğündeki tüm birim çalışanlarının gününü kutlayan Sinkil, ardından Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir ve Mali Hizmetler Müdürü Nesrin Yalım ile birlikte pasta kesti.