O KİŞİ BEN DEĞİLİM!

Pendik'te Melisa Sağlam isimli genç kadına bir minibüste Ramazan ayında mini etek giydiği için saldıran Ercan Kızılateş ile aynı isim ve soyisme sahip olan Silivrili vatandaş, sosyal medyadan kendisine gelen tepkilere isyan etti.

O KİŞİ BEN DEĞİLİM!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde Pendik'te Melisa Sağlam isimli genç kadına bir minibüste Ramazan ayında mini etek giydiği için Ercan Kızılateş tarafından saldırı gerçekleştirilmişti. Melisa Sağlam şahıstan şikâyetçi olmuş, şahıs ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Kızılateş hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da gözaltı kararı çıkartıldı ancak Kızılateş’in hakkında başka bir suçtan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu için cezaevinde olduğu, uyuşturucu suçundan da sabıkasının olduğu öğrenildi.

Benzerlik başına bela oldu

Saldırıyı gerçekleştiren şahıs ile aynı isim ve soyisme sahip olan Silivri’de ikamet eden Ercan Kızılateş ise talihsiz benzerlikten dolayı gelen tepkilere sitem etti. Melisa Sağlam’a saldırıyı gerçekleştiren şahıs ile aynı isim ve soyismi taşımasına rağmen yaş ve görünüş olarak ona hiç benzemediğini söyleyen Kızılateş, Twitter’da TT olduğunu gördüğünde de çok şaşırdığını belirtti.

Ercan Kızılateş yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İki gündür sosyal medyada dolaşan haberlerden dolayı birçok mesaj ve hakaretler aldım. O şahısla ismimizde soy ismimizde aynı dolayısıyla bütün herkes bana yazmaya başladı. Sizlerinde gördüğü gibi ben o kişiyle farklı yaştayım, tiplerimiz bile benzemiyor. Gerekli açıklamaları yaptım ama olmadı sanırım. O şahıs bildiğim kadarıyla hapisteymiş, isim soy isim benzerliğinden dolayı mağduriyet yaşıyorum.

“Saldırıyı kınıyorum!”

Saldırıyı yapan kişi tam anlamıyla hayvanın teki… İsteyen istediği gibi giyinebilir, özgür bir ülkede yaşıyoruz. Kimse kimsenin giyimine karışamaz. Dolayısıyla bu saldırıyı kınıyorum.”