Öğrenciler Kaymakamlığı ziyaret etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri nedeni ile İlçe Milli Eğitim Müdür V. Mecit Bayar, Hasan Öz Varnalı İlköğretim Okulu Müdürü Nilüfer Demirkaya, Sınıf Öğretmeni Şule Sürgü ve 4. Sınıf öğrencilerinden Sezin Aydın, Sude Kapucu, Sude Ercan, İlçe Kaymakam’ı A.Mesut Demirkol’u ziyaret etti

Öğrenciler Kaymakamlığı ziyaret etti.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Öğrenciler Kaymakam A.Mesut Demirkol’a  çiçek ve çikolata takdim etti. Demirkol’da öğrencilere birer kol saati, sınıf öğretmenine kitap ve gelen herkese birer buket çiçeği yaptıkları ziyaretten birer hatıra olması adına hediye etti.

Demirkol “Öncelikle, Ulu Önder Atatürk’ümüzün siz çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum.” dedi. Öğrencileri yeşil alanların arttırılması, oyun parkları ve özellikle büyüklerden çok dikkatli araç kullanmalarını, okul yakınlarından geçerken yavaşlayıp, çocukların geçişlerine öncelik tanınması gibi isteklerini İlçe Kaymakam’ına ilettiler.Temsili öğrenci olarak Sude Kapucu Silivri Kaymakamı olarak makama oturdu. Karşılıklı olarak eğitim konularında görüşülüp, fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Kaymakamımız Demirkol’un 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını Mesajı

Ulusal Bağımsızlığa Kavuştuğumuz 23 Nisan 1920 Tarihinde Açılan TBMM’ nin Kuruluşunun 91. Yıldönümüyle Birlikte, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Çocuklara Armağan Ettiği Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Ülkemiz Ve Tüm Dünya Çocuklarına Kutlu Olsun. 

 

Mesut Demirkol
Silivri Kaymakamı