Öğrencilerden Van'a anlamlı destek

'Harçlıklar Van'daki Depremzedelere',diyerek başlattığı yardım kampanyasıyla toplanan aynî ve nakdî yardımları Kimse Yok Mu? Yetkililerine teslim etti.

Öğrencilerden Van'a anlamlı destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Fatih Koleji: “Harçlıklar Van’daki Depremzedelere”,diyerek başlattığı yardım kampanyasıyla toplanan aynî ve nakdî yardımları Kimse Yok Mu? Yetkililerine teslim etti.

Okul Müdürü Celil Beyin açıklamasında: “Birlik ve beraberlik zamanı düşüncesi ve öğrencilerde yardımlaşma duygusunu geliştirmek amacıyla yapılan yardım kampanyasının amacına ulaştığını ve velisiyle, öğrencisiyle herkes yardıma tam destek çıktı” dedi.

Battaniyeler ve katalitik sobalar depremzedelerin içlerini ısıtacak

Kimse Yok Mu Derneği ile ortaklaşa düzenlenen yardım kampanyasına öğrenciler ve aileler yanı sıra; kullanılmamış çok sayıda battaniye, kazak, mont, ayakkabı gibi kışlık giysiler, çocuk bezi, çocuk maması, çok sayıda elektrikli ısıtıcılar, katalitik sobalar getirildiği söylendi. İsminin açıklanmasını istemeyen bir öğrencinin kendi sünnet düğününde takılan çeyrek altınları getirmesi de takdire şayan ve anlamlı bir yardımdı.

Depremzedeler için yapılan Kermese ilgi büyüktü Okul Aile Birliğimiz yardım kampanyasına okulda düzenlemiş olduğu gıda kermesiyle katkıda bulundu. Evlerinde kendi elleriyle hazırladıkları türlü türlü yiyecekleri okula getiren velilerimiz buradan elde ettikleri geliri kampanyaya bir katkı olarak sundular.

Van için harçlıklardan 5.500 TL toplandı

Kampanyaya 5.500 TL para toplandı ve kullanılmamış diğer eşyaların hepsi daha sonra Kimse Yok Mu Derneği yetkilisi Mustafa Taş Beye bir makbuz ve tutanak karşılığı teslim edildi.