Öğretmenlere en anlamlı hediye

Silivri Belediyesi’nin katkılarıyla bir “Öğretmenler Korusu” oluşturan ve buraya tam 100 çam fidanı diken Silivri Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Silivrili öğretmenlere koru armağan etti

Öğretmenlere en anlamlı hediye
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Kasım Öğretmenler Günü ve Öğretmenler Haftası, Silivri’de coşkuyla kutlanırken, öğretmenlere Silivri Belediyesi ve Silivri Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nden anlamlı bir hediye geldi. Selimpaşa yolu üzerinde belirlenen bir alan, “Öğretmenler Korusu” ilan edilerek buraya Silivri’deki her okul için ağaç dikildi. Belirlenen alana öğrencilerle birlikte 100 adet çam fidanı diken Silivrili gençler, sertifikalarıyla birlikte koruyu Silivrili öğretmenlere hediye etti. Silivri Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri, öğretmenlere adanmış bu korunun kurulmasına büyük destek veren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkür ettiklerini belirttiler.

Silivri Belediyesi tarafından tahsis edilen alana, yine Silivri Belediyesi tarafından sağlanan 100 adet en az 1 metre boyundaki çam fidanı Silivri’deki okullar ve öğretmenler adına dikildi. Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Ercan, Silivri Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilruba Önal, Kent Konseyi Genel Sekreteri Sema Kurt, Silivri Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bahadır Halvacıoğlu, Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri, çeşitli okullardan minik öğrencilerin ve öğretmenlerinin katıldığı ağaç dikme etkinliğinde, minikler de öğretmenleri için elleriyle fidan dikti ve diktikleri fidanlara okullarının isimlerini verdi. Fidan dikme etkinliğine katılan minikler, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a çevreye ve okullarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Silivri Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün peyzaj mimarlarının da hazır bulunduğu etkinliğe, Silivri Belediyesi personel ve araç-gereç desteğinde bulundu.

 

BAŞÖĞRETMEN İÇİN DE FİDAN DİKİLDİ

100 fidanın dikildiği Öğretmenler Korusu’na, ayrıca Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk adına, 2 metre boyunda bir de çınar ağacı fidanı dikildi. Dikilen her ağaç fidanına yine her okulun isimlerini taşıyan ve günün önemini belirten, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar imzalı plakalar iliştirildi. Fidan dikimi etkinliğinden sonra Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler’i makamında ziyaret eden Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri, İşler’e öğretmenler adına dikilen fidanların sertifikalarını teslim etti.