Okullar tatil mi ?

İstanbul'da okullar tatil mi? İstanbul'da yarın okullar tatil mi? 20 Aralık Perşembe İstanbul'da okullar tatil mi? İstanbul'da okullara kar tatili var mı?

Okullar tatil mi ?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul hakkında flaş uyarı yaparken, milyonlarca öğrenci kar tatili haberini beklemeye başladı. Bugün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı giderek etkisini arttırırken, öğrenciler gözünü İstanbul Valiliği'nden gelecek kar tatili haberine çevirdi. Peki İstanbul'da okullar tatil olacak mı? İstanbul'a kar tatili var mı? 20 Aralık Perşembe İstanbul'da okullar tatil mi? Gibi soruların cevabını haberin detayında bulabilirsiniz...

Dün akşam saatlerinde etkisini artıran sağanak yağış bu saatlerinde yerini kara bırakırken, İstanbul'un yüksek kesimleri beyaza bürünmeye başladı.

İstanbul'da bugün sabah saatlerinde başlayan ve etkisini artıran kar yağışı Trakya'da da etkili bir şekilde devam ediyor.

İSTANBUL'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ? 20 ARALIK PERŞEMBE İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Bugün sabah saatlerinde başlayan ve etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle öğrenci ve öğretmenler okulların durumunu merak ediyor. İstanbul Valiliği henüz kar tatili ile ilgili bir açıklama yapmış durumda değil. İstanbul'da okulların tatil olması durumunda haberimiz güncellenecektir.