Okulların boya ve temizlik malzemeleri bu yıl da Işıklar'dan

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, her yıl olduğu gibi bu yıl da fiziki şartlarının düzeltilmesi adına ilçedeki tüm okulların boya ve temizlik malzeme alımını gerçekleştiriyor.

Okulların boya ve temizlik malzemeleri bu yıl da Işıklar'dan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçe genelinde eğitime yönelik ciddi yatırımlar yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, üç yıldır birinci sınıfa başlayan öğrencilere hediye ettiği eğitim setinin yanında her yıl olduğu gibi bu senede tüm okulların boya ve temizlik malzemesini tedarik etti.

 

BOYA DAĞITIMI TAMAMLANDI

Başkan Işıklar, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden gelen taleplerle birlikte toplamda 20 bin kilogram boya alımı gerçekleştirdi. İlçede sağlıklı ve kaliteli eğitim verilmesi için çalışmalara devam edeceğinin altını çizen Başkan Işıklar; “Yerel yönetim olarak üzerimize düşeni yaparak, eğitim kurumlarımıza hem fiziksel şartlarının iyileştirilmesi, hem de içinde yetişen çocuklarımıza katkı sağlayacak şekilde destek oluyoruz” dedi. İç cephe, dış cephe ve tavan boyalarının okullara dağıtımı iki gün içinde tamamlandı.

 

TEMİZLİK MALZEMELERİNİN DAĞITIMI DA GERÇEKLEŞECEK

Boya alımının yanı sıra eğitim kurumlarına temizlik malzemeleri de tedarik eden Başkan Işıklar, çamaşır suyundan, yer çekeceğine, el sabunundan, çöp kovası ve çöp poşetine, temizlik bezinden, faraşına ve kireç çözücüsüne kadar birçok temizlik malzemesi alımını toptan yaparak, Eylül ayında okullara dağıtımını başlatacak.