Onur :Pkk, Akp Sayesinde Ülkeyi Bölme Sarhoşluğuna Kapıldı

Hain saldırının ardından açıklama yapan CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Anıl Onur, AKP'nin magazinsel söylemlerini de eleştirerek, teröre bir an önce çözüm istedi.

Onur :Pkk, Akp Sayesinde Ülkeyi Bölme Sarhoşluğuna Kapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Anıl Onur, dün meydana gelen ve 26 güvenlik görevlisinin şehit olduğu, 22 güvenlik görevlisinin de yaralandığı saldırının ardından yazılı bir basın açıklaması yaptı. Terörün bir insanlık suçu olduğunu, terörle herhangi bir yere varılamayacağı ve herhangi bir sonuç alınamayacağının apaçık ortada olduğunu ifade eden Onur açıklamasında, "Bu şiddeti, bu terörü lanetliyoruz bir an önce durdurulması için yapılması gereken neyse yapılmasını bütün kalbimizle istediğimizi bir kez daha vurguluyoruz." dedi.
 
 
Onur, şunları söyledi; "AKP'nin sözde ileri demokrasi ve demokratik açılım söylemleriyle, ülkeyi bölme sarhoşluğuna kapılan PKK ve onun uzantıları kurdukları hayal havuzunda boğulacaklardır. Kan ve şiddet hiçbir amacın gerekçesi olamaz. Emperyalist dış güçlerin ve şer odaklarının maşaları olan terör örgütünü kurduğu hain pusulardan dolayı şiddetle kınıyoruz. İktidar bir an önce magazinsel ve ucuz söylemleri terk ederek muhalefetin ve kamuoyunun sesine kulak verip, kanayan bu yaraya akılcı ve samimi bir  çözüm üretmeli, terörü bitirerek, anaların gözyaşına son vermelidir. Bu terör olayları hepimizi üzmüştür. Terör olaylarını şiddetle kınıyor, şehitlerimize rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz" dedi.