Ortakentliler Piknikte Buluştu

Ardahan İli Hanak İlçesi Ortakent Kasabası geleneksel 2. Pikniği Silivri Murtçeşme’de yoğun kalabalık eşliğinde yapıldı.

Ortakentliler Piknikte Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Milletvekili Halk Müzik Sanatçısı Sabahat Akkiraz’ın sahne aldığı piknikte halay çeken katılımcılar Türküye doydular. 

Birlikteliğimizi anlamlaştıralım 

Pikniğin açılış konuşmasını yapan Ortakent Kasabası Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Özkan Gürbulak, Katılımın yüksek olmasından dolayı hemşehrilerine teşekkür etti.

Gürbulak; “Yönetim kurulunun çabası sonucu bu günkü güzel günü yaşıyoruz, bu anlamda yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür eterim” dedi.

Kadınlar yönetilen değil, yönetici olmalıdır 

Daha sonra Mikrofona davet edilen Orketent Kasabası Derneği ikinci başkanı Oktay Tura; “Her başarılı erkeğin arkasında bir bayan vardır. Sözünü hatırlatarak, bundan sonra erkeği başarılı yapan bayanların evlerde oturmayı bırakıp, önce dernek yönetimine girmeli sonra kendi görüşlerindeki partilere üye olup siyasette Türkiye’nin yönetimin de olmalıdır. Ülkenin sorunlarının çözümüne katkı sunmalıdır” diyerek sözlerini bitirdi.

Akkiraz Piknikteydi 

Pikniğe İstanbul Milletvekili Ve Halk Müzik Sanatçısı Sebahat Akkiraz, Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Enis Koçak, CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, Divriği Hacıbektaş Veli Derneği yönetim kurulu, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri başkan ve yardımcıları, işadamları ve 500’e yakın Ortakentli katıldı.

Çekilişte herkes hediyesini aldı 

Piknikte yapılan çekilişe katılan Ortakentli talihliler, iki tane büyük piknik semaveri, iki tane orijinal nargile, iki tane altın kaplama bayan kol saati ve çekilişte diğer erkeklerin tamamı birer kol saati kazandılar.

Açık artırma heyecan yarattı 

Açık artırmaya konulan yöresel yemekler içinde Fesselli ve Tulum peynirini 100 bin liraya Arzu Tura aldı