Özel Eğitimsiz Çağdaş Eğitim Olmaz

03 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, Sevim Avni Çoğal İlköğretim Okulu Otistik Çocuklar Eğitim Sınıfı öğrencilerini makamında ağırlayan Başkan Işıklar, çocuklara çeşitli hediyeler vererek onların mutluluklarına ortak oldu.

Özel Eğitimsiz Çağdaş Eğitim Olmaz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 03 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde çok özel konuklar misafir etti.  Sevim Avni Çoğal İlköğretim Okulu Otistik Çocuklar Eğitim Sınıfı öğrencilerinden Faruk Bideci ve Ersin Mutlu, Sevim Avni Çoğal İlköğretim Okulu Müdürü Birol Çetin, Otistik Çocuklar Eğitim Sınıfı Öğretmeni İsmail Tuna ile birlikte Başkan Işıklar’ı makamında ziyaret etti.

 

ÇETİN; “TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Gerçekleştirdikleri ziyarette Başkan Işıklar’a teşekkür eden Okul Müdürü Çetin; “Bizleri makamınızda ağırladığınız için teşekkür ediyoruz. Bizlere sürekli destek vermeniz, eşinizin sürekli programlarımıza katılması bizleri son derece mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

 

IŞIKLAR; “GÖZLERİNİZDEKİ UMUT IŞIĞI BİZLERİN MUTLULUĞU”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Ziyaretiniz beni son derece memnun etti. Yalnız Dünya Engelliler Günü’nde değil, yılın her gününde aynı duygu ve düşüncelerle engelli bireylerimize sahip çıkmalıyız. Göreve geldiğimizde oluşturduğumuz Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezimiz şu an çok planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. İnsanların mutluluğunu, gözlerindeki umut ışığını görebilmek, bizlerin de mutluluğu oluyor. Biz bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu duyarlılıkla onlara daha çok sahip çıkmalıyız. Her zaman yanınızda olduğumu belirterek Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

ÖZEL EĞİTİMSİZ ÇAĞDAŞ EĞİTİM OLMAZ

03 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesinde, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret eden Sevim Avni Çoğal İlköğretim Okulu Otistik Çocuklar Eğitim Sınıfı Öğrencileri, Başkan Işıklar’a birlikte çekildikleri üzerinde ‘Özel Eğitimsiz, Çağdaş Eğitim Olmaz’ sloganının yazılı olduğu bir fotoğraf hediye etti.