Özel öğrencilere özel yeni yıl kutlaması

Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen yeni yıl kutlamasında öğrenciler Noel Baba ile eğlenirken, yılbaşı hediyeleriyle de büyük mutluluk yaşadı.

Özel öğrencilere özel yeni yıl kutlaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi’nde keyifli bir yeni yıl kutlaması gerçekleştirildi. Engelli öğrencilerin ve ailelerinin katıldığı yeni yıl kutlamasında şarkılar söyleyerek dans eden öğrenciler, gönüllerince eğlendi. Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici’nin ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın eşi Esma Işıklar’ın da katıldığı kutlamada, öğrenciler Noel Baba ile dans ederek bol bol fotoğraf çekildi. Bilici ve Işıklar gerçekleşen kutlamada aileler ve öğrenciler ile tek tek ilgilenerek, sohbet ettiler.

Yaklaşık iki saat süren kutlama programında yılbaşı pastası da yiyen öğrenciler, kendilerine verilen sürpriz hediyelerle büyük bir mutluluk yaşadı. Engelli öğrencilerin aileleri de 2013 yılının sağlık, mutluluk getirmesi yönünde beklenti ve temennilerini dile getirdi. Gerçekleşen yılbaşı eğlencesinde Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi’nin bir öğrencisine de yeni yıl hediyesi olarak tekerlekli sandalye armağan edildi.