Özel Sporcular Başkan Birol Aydın Dedi

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 4. Olağan ve Mali Genel Kuruluna 292 Delegeden 201 delege katıldı. 11 Oyun geçersiz olduğu genel kurulda, 190 oy alan Birol Aydın 4 yıllığına tekrar başkan seçildi.

Özel Sporcular Başkan Birol Aydın Dedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tek aday olarak seçime giren ve tekrar başkanlığa seçilen Başkan Birol Aydın yaptığı açıklamasında; Artık yeni bir 4 yıllık dönem diyerek hedefler daha çok sporcuya ve aileye ulaşmak.
Bu güne kadar yaptıklarımız gelecek için yapacaklarımızın teminatıdır. Camia olarak bugün buradayız. Ailelerimiz bize tekrar görev verdi. İlk olarak Özel Sporcularda tek aday olarak seçime girdik. Bu gösteriyor ki, özel sporcuların kalbi tek yumruk olarak atıyor. Yeni hedefler ve yeni umutlara yelken açtık. Özel sporcuların hiçbirini evinde bırakmayacağız.
Buradan sesleniyorum, artık hepinizi salonlarda görmek için elimizden geleni yapacağız, Bugün buraya gelen ve bu camiaya destek veren tüm delegelere, kulüplere ve ailelerimize sonsuz teşekkür ediyorum dedi.
Öte yandan ünlü futbolcu Tanju Çolak’ta genel kurulu takip etti ve Özel Sporcular camiasına destek verdi. Çolak,”çok özel bir camianın içerisinde olmaktan çok mutluyum. Arkadaşların yeni dönemi ve kendilerine başarılar diliyorum. Onlar çalışacak bizde takip edeceğiz ve her türli desteği vereceğiz,”dedizdır. Biz yıllar önce kendimiz çalıp kendimiz oynuyorduk. Şimdi buralardayız. Tekrar çok teşekkür ediyorum,”dedi.
Yeniden başkan seçilen Başkan Birol Aydın’ın yönetiminde, Efkan Korkmaz, Saadettin Akçi, Aydın Koç, Osman Akdemir, Can Dağaşan, Metin Toraman, Mustafa Baş, Ali İhsan Yıdırım, Ömer Osman Yanık, Mehmet Almalı, İrfan Neziroğlu, Hasan Çavuşoğlu, Onur Sağlam ve Ensar Kurt yer aldı.