Pekin- Paris Rallisi katılımcıları ve Klasik Otomobil Kulübü üyeleri İstanbulda

Pekin- Paris Rallisi katılımcıları ve Klasik Otomobil Kulübü üyeleri İstanbul Silivri'de

Pekin- Paris Rallisi katılımcıları ve Klasik Otomobil Kulübü üyeleri İstanbulda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Klassis Golf & Country Club” da Klasik Otomobil Kulübü üyelerinin bir araya geleceği bu muhteşem günde etkinlik Trio eşliğinde barbekü partisi ile başlayacak, golf ve binicilik eğitimi gibi çeşitli aktiviteler ile renklenecek. Sonrasında, Klassis Resort Hotel’ de konaklama yapan Pekin- Paris Rallisi katılımcıları ve Klasik Otomobil Kulübü üyelerinin bir araya geleceği kapanış kokteyli ile sona erecek.

1907’den beri Pekin – Paris Rallisi adı altında gerçekleştirilen ve dünyanın en önemli Klasik Otomobil Rallisine bu yıl ilk kez Ahmet Şefik Öngün ve Erdal Tokcan 1967 Model Anadol ile katıldı. Ekip bu mücadelesini TOG yararına gerçekleştirerek 250 üniversite öğrencisine burs sağlanması hedefleniyor. 2010 Pekin – Paris Rallisi için 10 Eylül 2010 tarihinde Pekin’den yola çıkan klasik otomobil tutkunlarının Türkiye’deki son durağı İstanbul. Katılımcılar Klassis Resort Hotel’ de konaklayacak ve 11 Ekim günü otelden Yunanistan’a doğru çıkış alacaklar. Klasik Otomobil Kulübü üyeleri ve Pekin – Paris Rallisi katılımcılarını 10.10.2010 tarihinde düzenleyeceğimiz kokteyl organizasyonu ile bir araya getirerek unutulmaz bir klasik otomobil şöleni gerçekleştirilecek.
Program:

- 13:30 : 14:00 Klassis Golf & Country Club’a giriş
- 14:30 : 16:30 Barbekü Partisi (Trio Eşliğinde)
- 16:30 : 17:30 Aktiviteler (Binicilik, Golf)
- 17:30 : 18:00 Klassis Resort Hotel’ e hareket
- 18:00 : 20:00 Pekin-Paris Ralli Katılımcıları onuruna kokteyl (Silivri Halkoyunları Ekibi performansı ve DJ eşliğinde)